RHRQuality Maine Coon Tower Plus lichtgrijs - plafondhoge krabpaal Dierenvilla

De Maine Coon Tower Plus (lichtgrijs) is heel populair bij de klanten van Dierenvilla. De plafondhoge krabpaal heeft met z’n 20 cm dikke sisalpalen, 45 cm grote luxe hangmatten en ligplaatsen van 55 cm alles wat een kat wenst.
Levertijd:
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad
product-banner
€219,00
Incl. btw

De krabpaal Maine Coon Tower PLUS Light Grey van topmerk RHRQuality is een plafondhoge krabpaal (Van 245 tot 275cm verstelbaar tegen uw plafond en hoger op aanvraag) met 20cm dikke sisalpalen en grote hangmatten met een 44cm grote ligplek, die eenvoudig 20KG kunnen dragen. De krabpaal Maine Coon Tower PLUS Crème is ideaal voor zware katten als Maine Coon en Ragdoll. Met een bodemplaat die verzwaard is en 60 x 60 cm en 4,5 cm dik is zeer stabiel. Bovendien hebben de sisalpalen een sterk houten binnenwerk. U kunt deze krabpaal Maine Coon Tower PLUS Light Grey op meerdere manieren opbouwen en u bepaald dus zelf waar de grote steps en de hangmatten komen. De steps en de hangmatten zijn beide ook draaibaar.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Deze krabpaal Maine Coon Tower PLUS Light Grey is een Europees kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig houten binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.


De onderste sisalpaal met met 4 schroeven in de 4,5cm dikke en verzwaarde bodemplaat. Ook zijn de sisalpalen voorzien van een houten binnenwerk, waardoor de gehele constructie extreem stevig is.

 Afmetingen/maten
- Hoogte verstelbaar 245cm tot 275cm (Hoger op aanvraag)
- Bodemplaat 60 x 60 x 4,5 (verzwaard)
- Sisalpalen  Ø20cm
- 3 x Kattenhangmat 44 cm ligplek (Zeer sterk. 20kg draaggewicht)
- 2 x Step 55 x 55 x 2,5

Kleur
Light Grey

Belangrijk: Alle delen van deze krabpaal zijn bij te bestellen. 
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Hieronder kunt u het filmpje zien van de Krabpaal Maine Coon Tower. Met leuk vergelijk 9,12 en 20cm sisalpalen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies