Kattenspullen

Wij werken momenteel aan een nieuw assortiment. Als u even iets niet kunt vinden, excuses voor het ongemak!

Hier vindt u alle Kattenspullen voor uw katten. Of u nu een mooie krabpaal, een kattenluik of een design kattenbak voor uw katten zoekt. Wij hebben alle kattenspullen in alle maten en kleuren.

Service staat bij Dierenvilla hoog in het vaandel, dus kunt u ons ook iedere vraag stellen over kattenspullen. We zijn iedere dag voor u goed bereikbaar en kunnen iedere vraag over alle kattenspullen beantwoorden. Bij twijfel of vragen of kattenspullen adviseren wij u graag.

Wij zijn al sinds 2002 uw dierenwinkel online en gespecialiseerd in krabpalen voor katten en alle krabpaal onderdelen. Maar we hebben ook alle kattenspullen die u hier snel en eenvoudig vindt op onze katten webshop. Naast het aanbieden van alle katten producten in onze online dierenwinkel hebben we ook een showroom, waar u met name vele krabpalen vindt. Ook kunt u terecht voor kattenbakken, kattenluiken en een kattenspeeltjes voor uw katten. Vrijwel wekelijks vind u hier ook weer veel nieuwe kattenspullen en alles volgens de laatste trends van de beste leveranciers.

Omdat we zelf ook vele modellen krabpalen ontwikkelen kunnen we u erg goed adviseren, wat het beste is voor uw katten. Goed te weten is dat als u een krabpaal bij Dierenvilla aanschaft, alle krabpaal onderdelen bij te bestellen zijn. Heeft u een losse sisalpaal nodig of een leuke hangmat voor uw kat, hebben wij die vrijwel altijd op voorraad. Daarom zijn we ook de grootste leverancier van krabpalen met nu een keuze uit 400 modellen en vele andere kattenspullen.

Onze kattenwebshop wordt vrijwel dagelijks uitgebreid met vele nieuwe kattenspullen en zo ziet u altijd de nieuwste producten voor uw katten. Ook bezoeken wij de grootste beurzen op zoek naar nieuwe hippe kattenspullen. Maandelijks worden weer vele nieuwe kattenspullen toegevoegd.

Bent u online in onze dierenwinkel en wilt u toch graag een advies hebben wij een klantenservice die u graag te woord staat. U kunt de klantenservice met vragen over een product voor uw katten bereiken op: 0031-416-383221 of u stuurt een e-mail naar [email protected].

Ook hebben wij een online chat waar u met iedere vraag over kattenspullen terecht kan. U vindt deze rechts onderaan iedere pagina. 

Kattenspullen
Lees meer
Pagina 1 van 1
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies