RHRQuality Krabpaal Onderdelen

U kunt van alle krabpalen die wij leveren de krabpaal onderdelen bij bestellen. Zeer praktisch want veelal word er 1 losse sisalpaal lelijk en zijn deze krabpaal onderdelen deze vaak niet elders los te krijgen. Bij Dierenvilla is het geen punt en we hebben vele krabpaal onderdelen voor alle krabpalen. Ook voor een krabpaal onderdelen als hangmatten en planken hebben we een ruime keuze.

Ook is het mogelijk krabpaal onderdelen uw krabpaal samen te stellen en uit te breiden als u wenst. Gezien we zelf al sinds 2004 krabpalen ontwerpen en importeren, kunnen we ook een gedegen advies geven als u vragen heeft of bepaalde wensen over krabpaal onderdelen. Ons assortiment in krabpaal onderdelen is erg groot bij Dierenvilla. Veelal is de wens van een klant om extra ligplekken voor op de krabpaal te maken.  Dit kan door een extra katten hangmat of een ligplateau extra te plaatsen. Als u krabpaal onderdelen toevoegt is het belangrijk dat uw krabpaal stabiel blijft en bij twijfel kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice, die u en goed advies kan geven als u iets wenst aan te passen op uw krabpaal. U kunt het krabpaal onderdeel hier bestellen in onze Shop, maar ook hebben wij een groot magazijn met een aanzienlijke voorraad in krabpaal onderdelen . Natuurlijk bent u ook welkom in onze ruime krabpaal showroom om het onderdeel af te halen. Onze klantenservice kunt u bereiken op 0031-416-383221.

Hierbij wat extra praktische informatie als u op zoek bent naar Krabpaal onderdelen:

- Een sisalpaal van een krabpaal kan verschillen in dikte en lengte, maar ook het schroefgat wijkt vaak af. Daarnaast zijn er ook sisalpalen met aan 1 kant een vaste schroef in de paal.
Twijfelt u over de juiste schroefgat is een methode om zeker te zijn 1 sisalpaal mee te nemen naar een bouwmarkt inde buurt  en daar dit te testen door een verschillende schroeven te gebruiken ( M8,M10 of M12)

- Als u een kattenhangmat aanschaft voor uw krabpaal let dan op dat hij stabiel genoeg is deze kattenhangmat aan te kunnen op de krabpaal. Het hefboom effect bij het plaatsen van een kattenhangmat kan erg groot zijn.

Onze klantenservice kan u dan ook uitstekend helpen als u vragen heeft over krabpaal onderdelen en zijn 5 dagen per week bereikbaar  op 0031-416-383221.

RHRQuality Krabpaal Onderdelen
Lees meer
Incl. btw
Pagina 1 van 13
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies