Betaalmethoden

Veilig online betalen bij Dierenvilla.

Bij Dierenvilla kunt u betalen via MultiSafepay. Dit is een Payment Service Providers (PSP) en 100% veilig. Ook kunt u betalen met achterafbetaling, Paypal of overschrijving per bank.

Creditcards - €2,50
Bij www.dierenvilla.be kunt u betalen via MultiSafepay. Voor een betaling via MultiSafepay kunt u betalingen verrichten met  MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact / MisterCash. Bij keuze van deze Payment provider betaalt u eenmalig €2,50 extra kosten om de betaling te voldoen.

Afterpay (Achteraf betaling 14 dagen met digitale acceptgiro)- €2,50
AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via e-mail ontvangt om uw gekochte product(en) te betalen. Het maximum orderbedrag bij betaling via Afterpay is €150 voor een nieuwe klant en €500 voor een bestaande klant van Afterpay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Kiest u voor het eerst voor AfterPay? Dan vragen wij u eenmalig om uzelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van uw gekochte product(en). U ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kunt u bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.

Overschrijving per bank - GRATIS
Als u kiest voor overschrijven dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een snelle en zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond wordt de bestelling verzonden.

PayPal - €2,50
U kunt u betalen met PayPal. Voor een betaling per Pay-Pal heeft u een gratis Pay-pal account nodig waaraan u uw creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. We streven er naar de prijzen voor u zo laag mogelijk te houden. PayPal rekent hoge betaalkosten, hierdoor zijn wij genoodzaakt €2,50 in rekening brengen voor betalingen met PayPal.

iDeal - GRATIS (Nederlandse klanten)
Rekeninghouders van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen een betaling via iDeal voldoen. Dit is de meest snelle en eenvoudige manier van betalen. Bovendien is betalen via iDeal bij Dierenvilla helemaal gratis!

Overmaking per bank

Mocht u het orderbedrag rechtstreeks aan Dierenvilla, willen overmaken, gebruikt u dan onderstaande rekening gegevens:

Rabobank Drunen
Rekeninghouder: Dierenvilla 

IBAN: NL60RABO0162639457
BIC:RABONL2U

Belangrijk: Vermeld uw naam en ordernummer bij Betalingskenmerk. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verzenden wij uw order.