Advies bij aankoop van uw krabpaal.

Hoe kiest u een krabpaal voor uw kat en waar moet u op letten?.

Als u de mogelijkheid heeft naar de krabpaal Showroom te komen, kunnen wij u goed adviseren over de keuze van de juiste krabpaal. We hebben meer als 400 modellen krabpalen.
Ook kunt u bij ons terecht voor ieder onderdeel van een krabpaal en zijn van vrijwel alle , door ons geleverde krabpalen, alle delen bij te bestellen. Dus heeft u een losse sisalpaal nodig of een hangmat dan bent u ook bij Dierenvilla aan het juiste adres.

Ook telefonisch adviseren wij u graag over de keuze van een krabpaal. Ons team is voor u bereikbaar op 0416-383221. (Vanuit Belgie: +31 (0)416-383221)

1) Voor hoeveel katten zoekt u een krabpaal?

Bij meerdere katten is het verstandig ook te kijken naar het aantal ligplekken op een krabpaal.
Katten liggen graag hoog op een krabpaal, dus hoge ligplekken is wenselijk.

2) Sterkte krabpaal. Hoe zwaar is uw kat?

Als uw kat zwaarder is dan ca 5 kg adviseren wij u te kijken naar een krabpaal voor een zware kat. Hiervoor hebben we een aparte categorie aangemaakt op de website. Deze krabpalen hebben vaak dikkere sisalpalen en grote ligplekken. Voor krabpaal zware kat : Klik hier

3) Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar voor uw krabpaal? 

Meet eerst de ruimte op waar u de krabpaal wilt plaatsen. Veel krabpalen hebben delen die uitsteken (Een voorbeeld hiervan is een hangmat, deze zijn wel vaak draaibaar) houdt hier dus rekening mee bij aankoop van een krabpaal.

4) Wilt u een losstaande krabpaal of een plafondhoge krabpaal?

Een losse krabpaal "oogt" vaak kleiner dan een krabpaal die tot het plafond gaat en de plafondhoge krabpaal zal zeker in de woonkamer meer aanwezig zijn, echter het voordeel van een plafondhoge krabpaal is dat u deze klemt tegen het plafond, waardoor de krabpaal extra stabiel wordt.

 Twijfelt u over de juiste keuze van een krabpaal of een krabton? Wij adviseren wij u graag!

Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies