Hondenspullen

Wij werken momenteel aan een nieuw assortiment. Als u even iets niet kunt vinden, excuses voor het ongemak!

Hier vind u onze afdeling hondenspullen. U vindt hier een erg groot  assortiment hondenspullen die eenvoudig vindbaar en te bestellen zijn. Al sinds 2002 is Dierenvilla de specialist in hondenspullen met grote keuze en scherpe prijzen. Altijd ook nieuwe hondenspullen volgens de laatste trends.

Of u nu een leuke nieuwe hondenmand of hondenkussen of zoekt u een hondenkennel. De keuze in hondenspullen is zo groot dat u altijd vind wat u zoekt. 

Ook voor alle levensfases van uw hond vind u de juiste hondenspullen. Wat begint met een hondenbench voor uw pup en leuke hondenspeeltjes en gaat tot een buitenkennel en alle soorten hondenluiken. De aller mooiste hondenmanden en hondenkussen en vele praktische zaken voor uw auto vind u hier ook.

Bij Dierenvilla geven we u ook graag en goed advies als u hondenspullen wilt aanschaffen en kunt u altijd met uw vragen terecht bij onze klantenservice die 6 dagen per week voor u bereikbaar is op 0416-383221.
Uniek is ook dat wij een online chat hebben die u rechts onderaan iedere pagina vindt en ook daar al uw vragen over hondenspullen kunt stellen.

Dierenvilla is een fysiek bedrijf met Showroom, waar u ook terecht kan als u bijvoorbeeld een bench voor uw hond of kamerkennel wenst te zien, maar ook vele andere hondenspullen zijn vaak uit voorraad leverbaar.

Het grootste deel van onze klanten bestellen hondenspullen online en zo zijn we vrijwel altijd direct voor u bereikbaar als u vragen heeft of advies wenst.

Omdat wij zaken doen met de beste leveranciers uit vele landen in Europa vindt u bij Dierenvilla ook veel hondenspullen die uniek zijn en wij vaak als eerste kunnen aanbieden. Op onze website komen wekelijks weer veel nieuwe hondenproducten bij , dus zeker leuk regelmatig te kijken of u aan te melden op onze nieuwsbrief.

Bent u op zoek naar specifieke producten voor uw hond die u hier niet vind, laat het ons dan weten en de kans is groot dat we u toch verder kunnen helpen.

 

Hondenspullen
Lees meer
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies