RHRQuality Maine Coon Tower lichtgrijs - Plafondhoge krabpaal van Dierenvilla

De Maine Coon Tower (lichtgrijs) is heel populair bij de klanten van Dierenvilla. De plafondhoge krabpaal heeft 20 cm dikke sisalpalen, 2 hangmatten en 2 ligplaatsen, alles wat een kat wenst. Deze is geschikt voor grote katten en wordt op maat geleverd.
Levertijd:
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad
product-banner
€199,00
Incl. btw

krabpaal Maine Coon Tower Light Grey van topmerk RHRQuality is een plafondhoge krabpaal (Van 245 tot 265cm verstelbaar tegen uw plafond en hoger op aanvraag) met 20cm dikke sisalpalen en grote hangmatten van 44cm ligplek, die probleemloos 20KG kunnen dragen. Ideaal voor zware katten als Maine Coons en Ragdoll. Met een bodemplaat die verzwaard is en 60 x 60 cm en 4,5 cm dik is hij zeer stabiel. Bovendien hebben de sisalpalen een sterk houten binnenwerk. U kunt deze krabpaal Maine Coon Tower op meerdere manieren opbouwen en u bepaald dus zelf waar de grote steps en de hangmatten komen. De steps en de hangmatten zijn beide ook draaibaar.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

De onderste sisalpaal met met 4 schroeven in de 4,5cm dikke en verzwaarde bodemplaat. Ook zijn de sisalpalen voorzien van een houten binnenwerk, waardoor de gehele constructie extreem stevig is.

 Afmetingen/maten
-Hoogte verstelbaar 245cm tot 265cm (Hoger op aanvraag)
-Bodemplaat 60 x 60 x 4,5 (Verzwaard)
-Sisalpalen  Ø20cm
-Kattenhangmaten 44 cm ligplek (Zeer sterk. 20kg draaggewicht)
-Steps 55 x 55 x 2,5

Kleur: Licht Grijs

Belangrijk: Alle delen van deze krabpaal zijn bij te bestellen, geldt voor alle krabpalen van RHRQuality

5/5

Sara Geplaatst op 12 Juni 2019 at 15:39

Super toffe krabpaal, wel gigantisch groot in het begin! Even wennen. Katten vinden het de max!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies