RHRQuality Maine Coon Tower Crème - Plafondhoge krabpaal van Dierenvilla

De Maine Coon Tower (Crème) is heel populair bij de klanten van Dierenvilla. De plafondhoge krabpaal heeft met z’n 20cm dikke sisalpalen, 45cm luxehangmatten en ligplaatsen van 55 cm alles wat een kat wenst. De krabpaal is geschikt voor grote katten.
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€199,00
Incl. btw

krabpaal Maine Coon Tower Crème van topmerk RHRQuality is een plafondhoge krabpaal (Van 240 tot 265cm verstelbaar tegen uw plafond en hoger op aanvraag) met 20cm dikke sisalpalen en grote hangmatten van 44cm ligplek, die probleemloos 20KG kunnen dragen. Ideaal voor zware katten als Maine Coons en Ragdoll. Met een bodemplaat die verzwaard is en 60 x 60 cm en 4,5 cm dik is hij zeer stabiel. Bovendien hebben de sisalpalen een sterk houten binnenwerk. U kunt deze krabpaal Maine Coon Tower op meerdere manieren opbouwen en u bepaald dus zelf waar de grote steps en de hangmatten komen. De steps en de hangmatten zijn beide ook draaibaar.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

De onderste sisalpaal met met 4 schroeven in de 4,5cm dikke en verzwaarde bodemplaat. Ook zijn de sisalpalen voorzien van een houten binnenwerk, waardoor de gehele constructie extreem stevig is.

 Afmetingen/maten
-Hoogte verstelbaar 240cm tot 265cm (Hoger op aanvraag)
-Bodemplaat 60 x 60 x 4,5 (Verzwaard)
-Sisalpalen  Ø20cm
-Kattenhangmaten 44 cm ligplek (Zeer sterk. 20kg draaggewicht)
-Steps 55 x 55 x 2,5

Crème ( Ook in Antraciet verkrijgbaar)

Belangrijk: Alle delen van deze krabpaal zijn bij te bestellen. 
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies