RHRQuality Maine Coon Tower Blackline donkergrijs - Plafond krabpaal Dierenvilla

De Maine Coon Tower Blackline (donkergrijs) is heel populair bij de klanten van Dierenvilla. De plafondhoge krabpaal heeft 20 cm dikke Blackline sisalpalen, 2 hangmatten en 2 ligplaatsen. De krabpaal is geschikt voor grote katten en wordt op maat geleverd
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€229,00
Incl. btw

De krabpaal Maine Coon Tower Blackline Antraciet van topmerk RHRQuality is een plafondhoge krabpaal (Van 245 tot 265cm verstelbaar tegen uw plafond en hoger op aanvraag) met 20cm dikke sisalpalen en grote hangmatten van 45cm ligplek, die eenvoudig 20KG kunnen dragen. Ideaal voor zware katten als Maine Coon en Ragdoll. Met een bodemplaat die verzwaard is en 60 x 60 cm en 4,5 cm dik is zeer stabiel. U kunt deze krabpaal Maine Coon Tower op meerdere manieren opbouwen en u bepaald dus zelf waar de grote steps en de hangmatten komen. De steps en de hangmatten zijn beide ook draaibaar.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Deze krabpaal Maine Coon Tower is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig houten binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.

De onderste sisalpaal met met 4 schroeven in de 4,5cm dikke en verzwaarde bodemplaat. Ook zijn de sisalpalen voorzien van een houten binnenwerk, waardoor de gehele constructie extreem stevig is.

 Afmetingen/maten
-Hoogte verstelbaar 240cm tot 265cm (hoger op aanvraag)
-Bodemplaat 60 x 60 x 4,5 (verzwaard)
-Sisalpalen  Ø20cm
-Kattenhangmaten 44 cm ligplek (zeer sterk. 20kg draaggewicht)
- Steps 55 x 55 x 2,5

Kleur
- Antraciet 


Belangrijk: Alle delen van deze krabpaal zijn bij te bestellen. 
Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality.

4/5

NickyxPeter Geplaatst op 21 Oktober 2018 at 17:59

Geweldig stevige krabpaal. Was snel en eenvoudig in elkaar te zetten. De kleurtjes is zoals we ze verwacht hadden en wat leuker in de woonkamer dan een beige krabpaal. Enkel het spannen op het plafond had wat bijstelling nodig. Het stofje is immers te glad, waardoor de klemplaat door hevige kat-activiteit weg glijdt. We hebben een rond stukje rubber tussen de klemplaat en het plafond gespannen, waardoor dit probleem is opgelost, zelfs bij zeer hevige en speelse activiteiten.

4 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies