RHRQuality Coony Lounge 110 Lichtgrijs - Krabton voor grote katten van Dierenvilla

De lichtgrijs kleurige Coony Lounge krabton is de grootste krabton die u maar kan wensen. De krabton is ongeveer 106cm hoog en heeft plaats tot zeker 3 katten. Door het compacte design vindt u altijd wel een plekje. Een heerlijke loungeplek voor uw kat
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€149,00
Incl. btw

Deze mega Krabton Coony Lounge 106 cm van het merk RHRQuality is een zeer sterke design krabton die extra grote ligplekken heeft en zo ook zeer geschikt is voor zware katten als Ragdoll, Maine Coon of Noorse Boskat.

Met 3 ruime ingangen van 25x18 cm zeer geschikt voor grotere katten en wel 4 grote ligplekken bied de krabton Coony Lounge alle mogelijkheid heerlijk te spelen en te relaxen voor uw katten. Door zijn diameter van 45cm is hij niet alleen heel stabiel, maar zijn alle ligplekken ook van erg groot formaat. 

De buitenzijde van de Krabton Coony Lounge is volledig bekleed met oersterk sisalkleed (Vergelijk dit met wat ze vroeger op traptreden gebruikten) om aan te krabben en is zeer duurzaam. Door zijn hoogte van 106cm hebben zelfs de aller grootste katten ruim voldoende lengte om geheel uitgestrekt te krabben.

Ook is de Krabton Coony Lounge 106cm een mooi voorbeeld, dat een krabpaal ook gewoon mooi en stijlvol mag zijn in uw interieur met voor u als praktisch voordeel, dat hij ook eenvoudig verplaatsbaar is.

Kleur: Licht grijs 

Maten:

Hoogte:      106cm
Diameter:   44cm
Ligplekken: 4

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies