RHRQuality Royalty Taupe - Krabpaal voor grote katten van Dierenvilla

De Krabpaal Royalty Taupe is met zijn 20 cm dikke sisalpalen en grote ligplaatsen al jaren een van de meest populaire krabpalen van Dierenvilla. Dit is vanwege de vele krab- en ligplaatsen, super grote katten Lounge van 60 cm breed en luxe uitstraling!
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€199,00
Incl. btw

Krabpaal Royalty Taupe is een zeer stevige krabpaal met zijn 20cm diameter dikke sisalpalen en verzwaarde bodemplaat van 60x60 en 4 cm dik. 

Kussen gestikt met klittenband eronder en zware 600 grams pluche (Dus dikker, zachter en sterker).  Palen met verlijmd sisaltouw en ale zware pluche is verlijmd aan de platen, dus zeer duurzaam.

Krabpaal Royalty is een  krabpaal voor zware katten als Ragdoll of Maine coon of voor de klant die echt een stevige krabpaal wenst. De krabpaal Royalty heeft 2 grote (55x55) draaibare plateau's en daarboven een enorme directiezetel van 60x43 cm met een 15cm hoge opstaande rand. Hierop ligt een 5 cm dik en heerlijk zacht kussen, welke uitneembaar is. Door zijn hoogte van 155 cm een ideale krabpaal voor in uw woonkamer en een ideale uitkijk en relaxplek voor uw kat.

De enorme bodemplaat (4 cm dik en verzwaard), wordt met 4 schroeven bevestigd aan de 20cm dikke sisalpaal. Zeer stevige constructie. Ook de ligplaten en directiezetel is van 2,5cm dik hout gemaakt.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Kleur: Grijs Taupe
Afmetingen:
Bodemmaat: 60x60 en 4 cm dik.
Hoogte: 155 cm.
Sisalpalen: 20 cm diameter.
Ligplek bovenop: 60 x 43 cm (Kussen van ca 5cm dik inclusief)

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies