RHRQuality Royalty Plus Taupe - Krabpaal voor grote katten van Dierenvilla

De Koninklijke Krabpaal Royalty Plus Taupe is met zijn 20 cm dikke sisalpalen, grote Hangmat en ligplaatsen al jaren een van de populairste krabpalen van Dierenvilla. Dit is vanwege de vele krabplaatsen en ligplaatsen, grote katten Lounge van 60 cm breed.
Levertijd:
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad
product-banner
€229,00
Incl. btw

Krabpaal Royalty Plus taupe is een zeer stevige krabpaal met zijn 20cm diameter dikke sisalpalen en verzwaarde bodemplaat van 60x60 en 4,5cm dik. Krabpaal Royalty is een  krabpaal voor zware katten als Ragdoll of Maine coon of voor de klant die echt een stevige krabpaal wenst. De krabpaal Royalty heeft 2 grote (55x55) draaibare plateau's en daarboven een enorme directiezetel van 60x43 cm met een 15cm hoge opstaande rand. Hierop ligt een 5 cm dik en heerlijk zacht kussen, welke uitneembaar is. Ook voorzien van een enorme draaibare Hangmat van 45cmØ (Getest op 20KG). Door zijn hoogte van 157 cm een ideale krabpaal voor in uw woonkamer en een ideale uitkijk en relaxplek voor uw kat.

De enorme bodemplaat (4,5cm dik en verzwaard), wordt met 4 schroeven bevestigd aan de 20cm dikke sisalpaal. Zeer stevige constructie. De ligplaten en directiezetel is van 2,5cm dik hout gemaakt. Een prachtige verschijning in uw woonkamer.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Kleur: Taupe / Kussen Taupe
Afmetingen:
Bodemmaat: 60x60 en 4,5 cm dik.
Hoogte: 157 cm.
Sisalpalen: 20 cm diameter.
Ligplek bovenop: 60 x 43 cm (Kussen van ca 5cm dik inclusief)
Hangmat : Enorme draaibare Hangmat de Luxe van 45cmØ (Getest op 20KG)
Ligplateaus: 55x55x2,5 cm (Draaibaar)

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen (Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality).

Top kwalititeit van RHRQualty gemaakt in Europa.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies