RHRQuality Krabpaal Ragdoll Scratcher Blackline (Lichtgrijs)

Deze lichtgrijs kleurige krabpaal Ragdoll Scratcher Blackline van RHRQuality is met zijn hoogte van 85 cm en 15 cm dikke sisalpaal een super stevige en compacte krabpaal. Geschikt voor katten zoals de Ragdoll, de Heilige Birmaan en Maine Coon.
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€69,50
Incl. btw

De Krabpaal Ragdoll Scratcher van RHRQuality, is een krabpaal met een 15 cm dikke sisalpaal welke een waar speelparadijs is voor kleine tot grote katten. Niet alleen geschikt voor bijvoorbeeld de Britse Korthaar, Heilige Birmaan of Ragdoll, maar zeker ook een grote Maine Coon. Met zo'n leuke katten krabpaal kan je kat zijn energie kwijt, en bent u ook niet zoveel ruimte kwijt.

Deze compacte, stabiele en stijlvolle krabpaal heeft een compact design, wat maakt dat u uw kat een super leuk krabmeubel kan bieden zonder er heel veel ruimte voor kwijt te zijn. Win - Win voor u en uw kat! De sisalpaal, van 15 cm in diameter en ca. 80cm (!) hoog, heeft het sisal op de paal zelf verlijmd. En door deze techniek die door RHRQuality gebruikt is op de krabpaal Ragdoll Scratcher, zal het sisal niet afrollen. 

De krabpaal Ragdoll Scratcher een hevig verzwaarde bodemplaat van 50 x 50cm en is ca 4cm dik. Dat maakt deze krabstam enorm stabiel! 

Met deze krabpaal houdt u uw kat fit en gezond! Rondom de krabpaal heeft uw kat immers genoeg plek om zich uit te leven. Dankzij de stevige sisalpaal van 80cm hoog, kunnen zelfs de grootste katten zich volledig uitstrekken en rekken, wat ergonomisch gezien belangrijk is voor de gewrichten van uw kat. 

Zoals bekend van alle RHR Pets krabpalen, kunt u van deze krabpaal de sisalpalen los nabestellen.

Specificaties:

  • Kleur: Blackline Lichtgrijs
  • Hoogte: 85cm
  • Volledige afmetingen: 85cm x 50cm x 50cm
  • Verzwaarde bodemplaat
  • Sisalpaal met een diameter van 15cm (schroefmaat M8)
  • Sisaltouw is aan de paal verlijmd zodat het niet afrolt
  • Gewicht: 10 KG
  • Het model naast de krapbaal is 1.60m lang
  • Deze sisalpaal is na te bestellen in onze webshop
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies