RHRQuality Krabpaal Panther XXL (Beige)

De Krabpaal Panther XXL (Beige) voor grote katten van RHRQuality. Nu met twee heerlijke grote lounge ligbakken, 2 mega plateaus om te spelen en relaxen waardoor deze uitermate geschikt is voor grote ras katten zoals de Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat
Levertijd:
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad
product-banner
€399,00
Incl. btw

Nooit meer ruzie om de ligbak lounge! De krabpaal Panther XXL (voor grote katten), is de upgrade op de bewezen variant Panther van RHRQuality. Met twee grote ligbakken, een hoogte van ca. 1.8m hoog kan met gemak tot wel 9 grote (ras)katten tegelijkertijd aan! Met de heerlijke grote hangmatten van wel 45cm in diameter, maakt dit met alles wat er bij komt een ideaal krabmeubel voor een of meerdere Maine Coons, Ragdolls of Noorse Boskatten!

Van onder tot boven door het product: de krabpaal begint met een hevig verzwaarde bodemplaat, wat nodig is voor zo'n groot model waar grote katten op rennen, springen, rusten en spelen. Vanaf de grond (of via het trapje) klimt uw kat gemakkelijk naar het eerste plateau, waar hij of zij gemakkelijk in de mega luxe hangmatten (van 45cm in diameter) geraakt. Mocht dat niet gewenst zijn, is dat plateau ook een heerlijke plek zijn om te rusten want wij hebben daar ons 600 g/m2 pluche dik overheen liggen!

Via het middelste plateau komt uw kat zonder moeite op de bovenste etage aan. Vanwege het grote gat wat in de bovenste plank zit (van wel 25cm in diameter), kan uw kat daar zonder problemen doorheen springen. Mocht dat niet lukken is klimmen via de sisalpalen of springen via het hangmatje ook zeker geen uitdaging voor de avontuurlijke kat! Vandaaruit is het nog maar een klein stukje naar de bovenste ligbakken (lounge) van RHRQuality. Met een heerlijk kussen van wel 4-5cm dik voor optimaal chill-plezier!

En ja, wij hebben naar U (en ander klanten) geluisterd. ‘Mijn katten vechten soms om wie het hoogste mag liggen, daar zit zo’n lekker kussentje in'. Vanwege de twee grote ligbakken heeft iedere kat zijn eigen plekje. Geen ruzie meer om wie het hoogste mag liggen!

Al met al heeft deze krabpaal alles wat een kattenhart te bieden heeft. Vanwege de in totaal 14 (!) sisalpalen, waarvan er 8 langer zijn dan 40cm, is deze krabpaal niet alleen een lust voor het oog. Maar ook ergonomisch gezien enorm goed voor de gezondheid van uw kat. Er zijn meer dan genoeg lange sisalpalen om volledig op te kunnen strekken en rekken.

  • Kleur: Beige 
  • Afmetingen krabmeubel: 175cm hoog x 185cm breed (hangmatten naar buiten) x 82cm plaatsingsdiepte
  • 12 sisalpalen (!) waarvan 8 stuks langer zijn dan 40cm
  • Afmetingen kattenhuis: 60cm breed x 40cm diep x 30cm hoog
  • 3 heerlijke kussens (1 in het speelhuis en 2 voor de lounges)
  • Kattenhuis heeft wel 1 (!) grote ingang van wel 25cm in diameter (ideaal voor grote katten)
  • 2 mega grote lounge ligbakken van wel 15cm hoog x 60cm breed x 43cm diep (goed voor 2 héle grote katten of 4 ‘normale’ katten)
  • Plateaus verwerkt met extra dikke 600 g/m2 pluche.
  • Gewicht ca. 75kg
  • Het model naast de krabpaal is ca. 1.65m lang (en is niet inbegrepen!)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies