RHRQuality Maine Coon Lounge Lichtgrijs - Krabpaal voor grote katten van Dierenvilla

De Maine Coon Lounge lichtgrijs is met zijn 1 ,2 meter hoog en 20 cm dikke sisalpalen een van de sterkste en stevigste krabpalen van Dierenvilla. De moderne krabpaal heeft een grote ligplaats van 60 cm bij 43 cm, waarop katten kunnen relaxen.
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€149,00
Incl. btw

Krabpaal Maine Coon Lounge Light Grey is zeer stabiel met zijn 20cm diameter dikke sisalpalen en verzwaarde bodemplaat van 60x60 en 4,5cm dik. Ideale krabpaal voor zware katten als Maine coon of Noorse Boskat of voor de klant die echt een stevige krabpaal wenst. De krabpaal Maine coon Lounge heeft een handige grote opstap (is draaibaar) en daarboven een enorme ligplek van 62x42 cm met een 15cm hoge opstaande rand. Hierop ligt een 5 cm dik en heerlijk zacht kussen, welke uitneembaar is. Door zijn hoogte van 120 cm een ideale krabpaal voor in uw woonkamer.

De enorme bodemplaat (4,5cm dik en verzwaard), wordt met 4 schroeven bevestigd aan de 20cm dikke sisalpaal.Zeer stevige constructie. 

Met groot uitneembaar kussen, wat met klittenband vastzit. Zie detailfoto.

Kleur: Light Grey

Afmetingen:
Bodemmaat: 60 x 60 en 4,5 cm dik.
Hoogte: 120 cm.
Sisalpalen: 2 x 50cm lang en 20 cm diameter.
Ligplek bovenop: 60x 40 (Kussen van ca 5cm dik inclusief)

Deze krabpaal is een Europees kwaliteitsproduct van RHRQuality.

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies