RHRQuality Kilimandjaro Plus Lichtgrijs - Krabpaal voor grote katten van Dierenvilla

Krabpaal Kilimandjaro Plus lichtgrijs is een van de meest populaire krabpalen. Echt de wens van iedere kat. De sisalpalen van wel 12 cm dik maakt deze stabiel en stevig. 1 mega grote Lounge, 2 grote luxe hangmatten van 45cm doorsnee en 1 groot verstophuis
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€349,00
Incl. btw

Krabpaal Kilimandjaro Plus Light Grey is met ca 48KG een zeer stevige RHRQuality krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen met alles wat een kat zich kan wensen. Zeer stabiel en 180 cm hoog met heerlijke hoge enorme (60x43cm) directiezetel met uitneembaar en wasbaar kussen en 2 hangmatten de  Luxe (combinatie tussen kussen en hangmat) met ligplek van 45cm diameter. Deze hangmat heeft een dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 20 KG draaggewicht aan.

Met een grote dikke bodemplaat en onderin een gecurvde trap bekleed met sisalkleed om aan te krabben. Het verstophuis (53x38x31cm) heeft een grote ingang en via de bovenkant kan uw kat via een half ronde pijp naar de volgende verdieping komen. Ook eventueel eenvoudig via de opstap aan de linkerzijde. Ook hangt er een leuk 5cm dik speeltouw aan de krabpaal. Op de 2e verdieping is tevens een grote ligplek. Geheel bovenin zijn nog eens 3 grote ligplekken. Waarvan een grote directiezetel van 60x43 cm met 5 cm dik kussen en 2 x hangmat de Luxe (draaibaar) met wel 45 cm diameter ligplek.

Deze krabpaal Kilimandjaro Plus is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.

Unieke specificaties :
- Pluche verlijmd op alle delen.
- Sisal verlijmd op de palen.
- Geen pluche aan de sisalpalen.
- Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
- 2 x Hangmat de Luxe . Deze hangmat is een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat.

Kleur: licht grijs

Afmetingen:
Bodemmaat: 74 x 59 x 4cm.
Hoogte: 180 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M8.
2 x Hangmat: 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht)
Directiezetel boven: 60x43 en 15cm opstaande rand met 2,5 cm dik hout en 5cm dik uitneembaar en wasbaar kussen.
Speeltouw: 57cm lang en 5cm dik.
Gewicht: ca 48KG

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn door onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies