RHRQuality Krabpaal Furry Bengaal (Forest Groen)

Deze schattige krabpaal, de Furry Bengaal (Bos Groen), van RHR Pets is een super leuk en klein design meubel met hout-look. Vanwege de langere haren die gebruikt zijn voor de stof maakt dat dit krabpaaltje heerlijk is om in te liggen en chillen.
Levertijd:
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad
product-banner
€79,50
Incl. btw

'Wat een ontzettend leuk krabpaaltje', zei een klant bij ons in de showroom. En dat is dus precies wat wij ook vinden! Vanwege de lange haren die op de plateaus zitten, en de houten paal met gewikkeld sisal maakt dit een leuke krabpaal om in huis te zetten met nét een andere look! Ideaal voor normale katten en kittens om lekker te klimmen en klauteren.

Vanwege de trapsgewijze opbouw kunnen uw katten gemakkelijk in de bovenste ligzetel komen, welke op ca. 85cm hoog boven de grond zit. Onderweg komen zij ook nog een speeltouw van ca. 45cm tegen welke gefabriceerd is van natuurlijk sisal. En natuurlijk kan er gerust, gespeeld en ge-chillt worden op het middelste plateau!

Om de houten palen zit een strook sisal gewikkeld, welke zorgen voor krabplezier om de nagels goed te onderhouden. Daarnaast is het voor kittens en kleinere (ras)katten ook ideaal om zo toch een leuke krabpaal in huis te hebben!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies