RHRQuality Corner Coon Blackline Lichtgrijs - Krabpaal voor grote katten van Dierenvilla

De Corner Coon Blackline Lichtgrijs van Dierenvilla! Deze hoek krabpaal met sisalpalen van 12cm dik en vele relax en speelmogelijkheden maakt dit een krabpaal waar alles op zit. De lounge ligplek, 45cm hangmatten én speelhuis maken hem een kattenpaleis!
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€249,00
Incl. btw

Krabpaal Corner Coon Blackline Light Grey is met ca 40KG een zeer stevige RHRQuality krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen met alles wat een kat zich kan wensen. Zeer stabiel met heerlijke hoge enorme (60x49,5cm) directiezetel met uitneembaar en wasbaar kussen en 2 x  hangmat de Luxe (combinatie tussen kussen en hangmat) met ligplek van 45cm diameter. Hangmat heeft dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 20 KG draaggewicht aan.

Met een grote dikke bodemplaat van 65x55x4cm en onderin een trap bekleed met sisalkleed om aan te krabben en daar op het verstophuis (55,5x30x25cm) en heeft een extra grote ingang. 

De Krabpaal Corner Coon is zo ontworpen, dat ook een oudere kat of een kat die moeilijk springt toch eenvoudig naar boven kan komen (trapsgewijs).

De enorme 45cmØ hangmatten zijn draaibaar, zodat de Krabpaal Corner Coon ook eenvoudig in een hoek te plaatsen is. Dus ook als Hoek krabpaal te gebruiken.

Deze krabpaal Corner Coon is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 23KG. Zeer hoge kwaliteit.

Unieke specificaties :
- Pluche verlijmd op alle delen (zeer zware en sterke 600gr Pluche).
- Sisal verlijmd op de palen.
- Geen pluche aan de sisalpalen.
- Kussen de Luxe met stiknaad en ligt vast met klittenband.
- Hangmat de Luxe. Deze hangmat is een combinatie tussen een kussen en een hangmat. De absolute droom van iedere kat. Zie detailfoto's.

Kleur: Blackline licht grijs

Afmetingen:
Bodemmaat: 65 x 55 x 4cm. (Met en zonder de trap te plaatsen. Met trap is hij 80x55cm)
Hoogte: 151 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter met ABS kunststof gevulde stammen met ingegoten schroefdraad M8.
Hangmat: 2 x 45cm diameter (ruim 20KG draaggewicht). Combinatie hangmat en kussen.
Directiezetel boven: 60x49 en 15cm opstaande rand met 2,5 dik hout en 5cm dik uitneembaar en wasbaar kussen.
Gewicht: ca 40KG

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

5/5

Claes Bilitis Geplaatst op 16 Januari 2020 at 21:50

Prijs kwaliteit is deze krabpaal zeer goed. De paal is echt vrij groot/breed en de stof is zeer zacht. Zeer makkelijk te monteren. De mandjes kan je draaien naargelang hoe/waar je de krabpaal wil zetten. Mijn katten zijn er heel erg blij mee.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies