RHRQuality Chartreux Blackline Donkergrijs - Krabpaal voor grote katten Dierenvilla

De Chartreux Donkergrijs is met zijn 80 cm hoge en 20 cm dikke Blackline sisalpaal een van de stevigste krabpalen van Dierenvilla. Geschikt voor grote katten. Deze krabpaal heeft bovenop een zeer grote ronde ligplaats met een diameter van 60 centimeter.
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€139,00
Incl. btw

Krabpaal Chartreux Blackline Dark Grey is ideaal voor grote katten en zeer stabiel met zijn 20cm diameter dikke sisalpaal en verzwaarde bodemplaat van 60x60 en 4 cm dik (we hebben hem getest tot 40KG)
Ideale krabpaal voor zware katten als Ragdoll, Maine coon of Noorse Boskat of voor de klant die echt een stevige krabpaal wenst. De krabpaal Chartreux heeft een enorme ligplek van 64cmØ cm met een 16cm hoge opstaande rand. Hierin ligt een 10 cm dik en heerlijk zacht kussen, welke uitneembaar is. Door zijn hoogte van 101 cm een ideale krabpaal voor in uw woonkamer. Het extra dikke 72cm lange speeltouw maakt hem compleet.

De enorme bodemplaat (4 cm dik en verzwaard), wordt met 4 schroeven bevestigd aan de 20cm dikke sisalpaal. Zeer stevige constructie en onmogelijk om te krijgen.

Met groot uitneembaar kussen wat eenvoudig uitneembaar is.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Kleur: Blackline Antraciet

Afmetingen:
Bodemmaat: 60 x 60 en 4 cm dik.
Hoogte: 101 cm.
Sisalpalen: 80cm lang en 20 cm diameter.
Ligplek bovenop: 64cmØ (Kussen van ca 10 cm dik inclusief)
Speeltouw: 72cm lang en 5cm dik

Deze krabpaal is een kwaliteitsproduct van RHRQuality.

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies