RHRQuality Cat Paradise Plus Crème - Krabpaal voor grote katten van Dierenvilla

Krabpaal Cat Paradise Plus Crème is met 15 cm dikke sisalpalen, 90cm hoge krabton, 60cm brede Lounge en 4 grote 45cm in diameter hangmatten de luxe een waar kattenparadijs! Door het gewicht van 90 kg, is deze geschikt voor energieke of avontuurlijke katte
Levertijd:
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad
product-banner
€389,00
Incl. btw

De krabpaal voor grote katten Cat Paradise PLUS Cream van RHRQuality is een paradijs voor katten welke erg groot en stevig is, met Ø 15 cm dikke sisalpalen en ruim 80 KG totaalgewicht. Zeer geschikt voor grote of zware katten.
Om de krabpaal te plaatsen heeft u minimaal 119 x 70 cm aan ruimte nodig, met de hangmatten (deze zijn draaibaar) geheel naar buiten gedraaid, is hij 160 cm breed.

Deze krabpaal biedt ruim voldoende krabmogelijkheden om uitgestrekt te krabben aan de sisalpalen of het met sisalkleed bekleedde speelhuis. Het speelhuis heeft de afmetingen 50 x 60 x 91 cm en heeft 2 grote (25 x 20 cm) in- en uitgangen aan de voorzijde.

De speciale hangmatten bovenin (Combinatie tussen een hangmat en een kussen) zijn wel 45 cm in diameter en zijn getest tot wel 20 kg draaggewicht. Deze zijn gemaakt van extra dik en super zacht pluche.
Bovenin vindt u nog een grote directiezetel welke draaibaar is en heeft de afmetingen 60 x 43 x 15 cm. De directiezetel is inclusief een uitneembaar kussen, welke stevig vastligt op klittenband.

Qua kwaliteit en duurzaamheid is de krabpaal van zeer hoog niveau:
- Sisalpalen zijn Ø 15 cm en het 6 mm dikke natuursisal is verlijmd aan de palen. (Mocht uw kat het sisaltouw doorkrabben “rolt” het touw niet naar beneden).
- Er is gebruik gemaakt van extra dik super zacht pluche met een dikte van 600 gr/m2 (normaal is dat ca 280 gr). Erg belangrijk is ook dat het pluche verlijmd is aan alle delen, waardoor het extra sterk is. 
- Het uitneembare kussen is gestikt en blijft hierdoor veel langer mooi.
- Deze krabpaal isruim 80 KG totaal en mega stevig. Omvallen of bewegen doordat uw katten spelen is ondenkbaar.

Kleur 
- Crème pluche met crème kleurige sisalpalen

Afmetingen/ Maten
- Plaatsingsmaat: 
Minimaal nodig: 119 x 70 cm ( Met hangmatten naar binnen gedraaid).
Maximaal nodig: 160 x 70 cm ( Met de hangmatten maximaal naar buiten gedraaid)
- Bodemplaat: 90 x 70 cm en 4 cm dik 
- Hoogte: 184 cm
- Gewicht: 80 kg+
- Sisalpalen: 15 cm diameter met sisal verlijmd aan de palen. (Totaal 9 sisalpalen)
- Speelhuis: 50 x 60 x 91 cm . Buitenzijde bekleed met sisalkleed. Gaten voorzijde 25 x 20 cm ovaal.
- Hangmatten (4x): Draaibaar en 45 cm ligplek en getest tot 20 kg draaggewicht. Nieuw model 2018. Combinatie dus hangmat en kussen.
- Directiezetels: 60 x 43 x 15cm met uitneembare kussen met klittenband.
- Touw 5 cm dik en 43 cm lang.

Uniek : Bij alle krabpalen van RHRQuality kunt u alle onderdelen nabestellen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies