RHRQuality Kattenwand - Wand Sisalpalen Set (Crème)

Deze set van RHRQuality is zoals bekend enorm sterk en duurzaam. Tevens getest tot een draagkracht van 20KG en daardoor zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll.
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€44,50
Incl. btw

De Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten heeft ook een Wandsisalpalen set. Deze set van RHRQuality is zoals bekend enorm sterk en duurzaam. Tevens getest tot een draagkracht van 20KG en daardoor zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll.

Creëer een opstap of complete trap met deze wand en muur sisalpalen (set van 2). Met een totale diepte van maar liefst 33 cm, sisalpalen van 9cmØ en daardoor dus sterk en stabiel. Prachtig hardhout en ook de aansluiting op het einde is ook netjes afgewerkt zonder zichtbare schroef. Het sisaltouw is verlijmd op de palen en kan dus niet afrollen.

Montage aan de wand is zeer stabiel door de ovale vorm en de paal draait u er eenvoudig op en af. Handig als u hem wilt vervangen of bijvoorbeeld een andere kleur erop wenst.

Alle tools en schroeven, die u nodig heeft ( m.u.v. muur boor), zowel voor stenen muur als gipsplaat wand, worden meegeleverd. Zelfs een schroevendraaier. Zoals altijd zijn de producten van RHRQuality getest tot op 20KG draaggewicht.

Katten Wandmeubel en Klimmuur voor katten van RHRQuality.
Dit nieuwe katten wand systeem is specifiek gemaakt voor grotere of zwaardere katten en voor klanten die de voorkeur geven aan een zeer degelijk systeem. Ieder onderdeel van het systeem is met de grootste zorg en aandacht ontwikkeld en er is ook gedacht aan het eenvoudig plaatsen, dus wordt compleet geleverd met schroeven en pluggen voor uw muur of gipswand. Alle onderdelen van het RHRQuality wandsysteem zijn te combineren en zo kunt u bijna eindeloos doorbouwen op uw wand in uw woonkamer of bijvoorbeeld ook boven uw bureau of bed.

  • Serie: RHRQuality Wandsystemen
  • Kleur: Lichtgekleurd hardhout met crèmekleurig sisal
  • Afmetingen: Lengte van ca 33cm met een minimale plaatsingsbreedte van 15cm (Sisalpalen hebben een diameter van 9Øcm)
  • Getest tot een draaggewicht van 20KG
  • Montage: voor stenen muur of gipswand (montagematerialen incl. - excl. Muurboor)
  • Set van 2, leuk om mee te combineren aan de wand!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies