RHRQuality Kattenwand - Wand Sisalpaal XXL (Blackline)

Deze set van RHRQuality is zoals bekend enorm sterk en duurzaam. Tevens getest tot een draagkracht van 20KG en daardoor zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll.
Levertijd:
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad
product-banner
€64,50
Incl. btw

De Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten heeft ook een XXL klimpaal in Blackline. Deze set van RHRQuality is zoals bekend enorm sterk en duurzaam. Tevens getest tot een draagkracht van 20KG en daardoor zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll.

Dit wandelement met 15cm dikke sisalpaal en totale lengte van 73 cm kunt u in iedere hoek die u wenst op een wand plaatsen. Door de dikke 15cmØ stam geeft het uw kat het gevoel van een boom en is deze ideaal te beklimmen zelfs voor de grootste en zwaarste katten.

Verticaal als muur krabpaal , horizontaal als brug en verdere iedere hoek die u wenst. U kunt er ook meerdere met elkaar combineren en samen met alle andere items van het RHRQuality wandsysteem uw eigen ideale wand creëren.

Alle tools en schroeven, die u nodig heeft ( m.u.v. muur boor), zowel voor stenen muur als gipsplaat wand, worden meegeleverd. Zelfs een schroevendraaier. Zoals altijd zijn de producten van RHRQuality getest tot op 20KG draaggewicht.

Katten Wandmeubel en Klimmuur voor katten van RHRQuality.
Dit nieuwe katten wand systeem is specifiek gemaakt voor grotere of zwaardere katten en voor klanten die de voorkeur geven aan een zeer degelijk systeem. Ieder onderdeel van het systeem is met de grootste zorg en aandacht ontwikkeld en er is ook gedacht aan het eenvoudig plaatsen, dus wordt compleet geleverd met schroeven en pluggen voor uw muur of gipswand. Alle onderdelen van het RHRQuality wandsysteem zijn te combineren en zo kunt u bijna eindeloos doorbouwen op uw wand in uw woonkamer of bijvoorbeeld ook boven uw bureau of bed.

  • Serie: RHRQuality Wandsystemen
  • Kleur: Rubberwood met blackline kleurig sisal
  • Afmetingen: Breedte 16cm en steekt ca 21cm van de muur af. Totaal lengte is ca. 73cm
  • Getest tot een draaggewicht van 20KG
  • Montage: voor stenen muur of gipswand (montagematerialen incl. - excl. Muurboor)
  • Tip: Plaats deze horizontaal of in een hoek zodat uw kat uitgedagen kan worden om op verschillende manieren te klimmen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies