RHRQuality Kattenwand - Krabplank de Luxe (Rubberwood Khaki)

Deze krabplank van RHRQuality is zoals bekend enorm sterk en duurzaam. Getest tot een draagkracht van 20KG en zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll. U koopt uw Wandmeubelen en Klimmuur delen voor katten bij RHR Pets.
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€39,50
Incl. btw

De Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten krabplank de luxe. Deze krabplank van RHRQuality is zoals bekend enorm sterk en duurzaam. Getest tot een draagkracht van 20KG en zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll.

Prachtige krabplank in luxe vorm. Hij is gemaakt van hardhout en om te krabben is er een zeer sterk sisalkleed (van gewoven sisal) geplaatst. Deze wand krabplank is met 50cm hoog en 20cm breed wederom een zeer mooi design kattenmeubel van RHRQuality en daarnaast ook nog zeer praktisch.

U kunt hem op iedere gewenste hoogte ophangen, zodat uw katten de juiste krabhoogte hebben. De aansluitingen aan de achterzijde zijn reeds voor gemonteerd en door het degelijke montage systeem, zal deze strak en stabiel aan uw wand hangen. Alle tools en schroeven, die u nodig heeft (m.u.v. muur boor), zowel voor stenen muur als gipsplaat wand, worden meegeleverd. Zoals altijd zijn de producten van RHRQuality getest tot op 20KG draaggewicht.

Katten Wandmeubel en Klimmuur voor katten van RHRQuality.
Dit nieuwe kattenwand systeem is specifiek gemaakt voor grotere of zwaardere katten en voor klanten die de voorkeur geven aan een zeer degelijk product. Ieder onderdeel van het systeem is met de grootste zorg en aandacht ontwikkeld en er is ook gedacht aan het eenvoudig plaatsen, dus wordt compleet geleverd met schroeven en pluggen voor uw muur of gipswand. Alle onderdelen van het RHRQuality wandsysteem zijn te combineren en zo kunt u bijna eindeloos doorbouwen op uw wand in uw woonkamer, boven uw bureau of bed.

  • Serie: RHRQuality wandsystemen
  • Kleur: rubberwood met khaki-accenten
  • Afmetingen: lengte van ca 60cm x een breedte van 20cm (ca. 3cm dik)
  • Getest tot een draaggewicht van 20KG
  • Incl. montagematerialen: voor stenen muur of gipswand (excl. muurboor)
  • Leuk feature van dit product: u hangt deze zelf op de ideale krabhoogte voor uw kat!
  • Wat krijgt u thuis: de krabplank de luxe en de montagematerialen voor het paneel wat u aan de muur kan monteren.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies