RHRQuality Kattenwand - Klim en klauterzak (Crème)

Deze set van RHRQuality is zoals bekend enorm sterk en duurzaam. Tevens getest tot een draagkracht van 20KG en daardoor zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll.
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€59,50
Incl. btw

c

Het RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten heeft ook een Klim en Klauterzak in crème. Deze set van RHRQuality is zoals bekend enorm sterk en duurzaam. Tevens getest tot een draagkracht van 20KG en daardoor zeer geschikt voor grote en zware katten zoals de Maine Coon of Ragdoll.

Deze kattenwand klim en klauterzak kunt op u iedere gewenste hoogte aan een muur plaatsen en heeft een totale hoogte van 210cm. De klimzak zelf is 150cm lang en 16cm diameter. De zak is geheel gemaakt van sterk sisalkleed en uw katten kunnen erin klimmen en spelen. De totale diepte vanaf de wand gemeten is 30cm.

Alle tools en schroeven, die u nodig heeft (m.u.v. muurboor), zowel voor stenen muur als gipsplaat wand, worden meegeleverd. Zoals altijd zijn de producten van RHRQuality getest tot op 20KG draaggewicht.

Katten Wandmeubel en Klimmuur voor katten van RHRQuality.
Dit nieuwe kattenwand systeem is specifiek gemaakt voor grotere of zwaardere katten en voor klanten die de voorkeur geven aan een zeer degelijk systeem. Ieder onderdeel is met de grootste zorg en aandacht ontwikkeld en er is ook gedacht aan het eenvoudig plaatsen, dus wordt compleet geleverd met schroeven en pluggen voor uw muur of gipswand. Alle onderdelen van het RHRQuality wandsysteem zijn te combineren en zo kunt u bijna eindeloos doorbouwen op uw wand in uw woonkamer, boven uw bureau of bed.

  • Serie: RHRQuality wandsystemen
  • Kleur: rubberwood met crèmekleurig sisal
  • Afmetingen: breedte 16cm in diameter, en steekt ca 30cm van de muur af. Totaal lengte is ca. 210cm
  • Getest tot een draaggewicht van 20KG
  • Incl. montagematerialen: voor stenen muur of gipswand (excl. muurboor)
  • Heel leuk en uniek product welke uw kat na wat gewenning uit kan dagen de hoogte in te gaan!
  • Wat krijgt u thuis: de klimzak en de montagematerialen voor het paneel wat u aan de muur gaat monteren.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies