RHRQuality Kattenbakmat Dirty Paw 75x55cm (Zwart)

Deze kattenbakmat (extra groot 75 x 55cm) van RHR Pets is een ideaal item om bij uw kattenbak te plaatsen. De mazen of gaten in de mat zijn zo gemaakt dat al het grind, wat uw kat meeneemt uit de kattenbak, opgevangen gaat worden.
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€27,95
Incl. btw

Deze grote kattenbakmat van RHR Pets is in onze ogen een must-have voor iedereen katteneigenaar. Een enorm groot 'quality of life' gemak, dit omdat u hierna zo goed als al het kattengrind opvangt wat aan de pootjes van uw kat is blijven hangen na een toiletbezoekje. 

Vanwege de grote afmetingen van 75cm bij 55cm is het mogelijk om de kattenbak deels op de mat te zetten, waardoor er geen korreltjes meer naast of achter vallen.

Hoe het werkt:

Deze ideale kattenbak mat is dubbelwandig. Als uw kat eroverheen loopt valt het grind in de gaten. Zo blijft uw huis schoon en giet u door de opening, door de mat dubbel te vouwen, gemakkelijk het overtollige grind terug.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies