Autobench kiest u hier op merk en type auto

Een autobench van aluminium is voor veilig transport van uw hond in uw auto.. In vele landen is een autobench verplicht voor het transport van uw hond in een auto. Met het eenvoudig zoeksysteem per auto merk en type kunt u eenvoudig zien welke aluminium autobench bij uw auto past. U kiest hier eenvoudig uw autobench op maat voor veilig transport van uw hond in uw auto.

Het is moeilijk meten om te weten welke autobench voor uw hond in uw auto past en daarom hebben wij een systeem waarbij u kunt zoeken op uw type auto en op een foto ziet welke modellen autobenches passen en zo kunt u eenvoudig de juiste keus maken voor het transport van uw hond in uw auto. Om te zien welk model autobench in uw auto past  KLIK HIER    (Vervolgens kunt u hieronder de autobench bestellen)

Deze aluminium autobench is er met 1 deur, maar er zijn ook vele modellen met 2 deuren en een scheidingswand. Afhankelijk per type auto kunt u een enkele of dubbele autobench kiezen.

U hoeft dus niet te meten en hopen dat de autobench past, maar ziet concreet op de foto hoe de autobench er in uw auto uitziet en u dan voor veilig transport van uw hond in de auto verzekerd bent.

Hoe kies u een aluminium autobench voor uw auto ? U klikt op de aangegeven link en zoek dan op uw merk en type auto. Meestal kunt u dan kiezen uit meerdere mogelijkheden en staat het nummer erbij van de juiste autobench.

Als u zeker bent van uw keuze kunt u het model autobench hieronder vinden en kunt u het product bestellen en zullen wij hem binnen 3-4 werkdagen leveren.

Ook bieden wij een beschermmat voor uw autobench die we in diverse maten aanbieden die u ook hieronder kunt bestellen. 

Heeft u vragen of de keuze van de juiste autobench dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0031-416-383221 of u kunt ook iedere vraag over een autobench stellen op de online chat die u vind rechts onderin iedere pagina.

Autobench kiest u hier op merk en type auto
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies