RHRQuality Design Krabmeubel Maine Coon Feline Elite 190 (Beige)

De Maine Coon Feline Elite 190 is het nieuwste design krabmeubel van RHRQuality. Een uniek product voor mensen met een moderne inrichting. Door het staal en de bekende zachte pluche is het een ideaal meubel voor mensen die een andere soort krabpaal zoeken
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner
€449,00
Incl. btw

Het design krabmeubel voor grote katten, de Maine Coon Feline Elite 190, is het modernste designmeubel ontworpen, getekend en getest door het RHRQuality team! Dit schitterende meubel heeft alles wat een modern huishouden heeft, maar dan in een kattenmeubel ontworpen. Deze krabpaal is bijzonder goed geschikt, vanwege de stevige constructie, voor grote ras katten zoals de Maine Coon, Ragdoll of Noorse Boskat en kan zonder enkel probleem wel 5 (!) katten tegelijkertijd aan.

Van boven tot onder, wij nemen u mee door dit product: dit meubel begint met de extreem grote lounge ligbak aan de bovenzijde (dit is het grootste wat RHR Pets tot nu toe ontworpen heeft!). Deze ligbak van wel 90cm breed, heeft aan de rechterzijde een gat van 25cm in diameter, zodat uw kat trapsgewijs via de plateaus naar boven kan klauteren en klimmen. In de ligbak hebben wij tevens not een heerlijk dik, 4-5cm dik kussen liggen zodat uw kat helemaal weg kan dromen op grote hoogte (het meubel is bijna 2 meter hoog, ca 1.9m!)

Via de plateaus komt u boven het huisje uit, daar vindt uw kat de sisalpaal van 79cm hoog. Ideaal om goed uit te kunnen strekken en rekken, wat ergonomisch gezien erg belangrijk is voor de gewrichten en gezondheid van uw kat. In het huisje zitten 3 openingen, 2 aan de zijkant en een aan de bovenzijde voor easy acces (voor uw kat, maar ook voor het stofzuigen. Echt aan alles is gedacht!). Ook daar is een heerlijk dik kussen te vinden waar uw katten heerlijk kunnen spelen en schuilen.

De krabpaal staat tevens ook op pootjes, zodat u daaronder gemakkelijk kan stofzuigen en dweilen (hoogte is perfect voor als u een robotstofzuiger gebruikt).

Al met al zijn wij enorm blij, en trots op dit product. Ideaal voor uw grote kat en tevens geen doorn in het oog voor moderne huishoudens óf voor iemand die een keer een design kattenmeubel wenst van RHRQuality!

 • Kleur: Beige (met stalen werk in het zwart)
 • Afmetingen krabmeubel: 190cm hoog x 91cm breed x 45cm diep
 • 1 grote sisalpaal van wel 79 (!) cm lang en diameter van 15cm (schroef M8)
 • Afmetingen kattenhuis: 40cm hoog x 90cm breed x 45cm diep
 • 2 heerlijke kussens (1 in het speelhuis en 1 voor de lounge)
 • Kattenhuis heeft wel 3 (!) grote ingangen van wel 25cm in diameter (ideaal voor grote katten)
 • 1 mega grote lounge ligbak van wel 17cm hoog x 90cm breed x 45cm diep (goed voor 1 héle grote kat of 2 ‘normale’ katten)
 • Plateaus verwerkt met extra dikke 600 g/m2 pluche.
 • Verhoging onder zodat er makkelijk schoongemaakt kan worden onder het meubel
 • Speeltouw van natuurlijk sisal
 • Gewicht ca. 50kg
 • Het model naast de krabpaal is ca. 1.65m lang (en is niet inbegrepen!)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Manage cookies