RHRQuality Krabpaal Maine Coon Tower PLUS Dark Grey

De krabpaal Maine Coon Tower PLUS Antraciet van topmerk RHRQuality is een plafondhoge krabpaal (Van 245 tot 275cm verstelbaar tegen uw plafond en hoger op aanvraag). Uw krabpaal specialist Dierenvilla
Levertijd:
Dit product is helaas tijdelijk niet op voorraad
product-banner
€249,00
Incl. btw

De krabpaal Maine Coon Tower PLUS Dark Grey van topmerk RHRQuality is een plafondhoge krabpaal (Van 240 tot 265cm verstelbaar tegen uw plafond en hoger op aanvraag) met 20cm dikke sisalpalen en grote hangmatten met een 44cm grote ligplek, die eenvoudig 20KG kunnen dragen. De krabpaal Maine Coon Tower PLUS Antraciet is ideaal voor zware katten als Maine Coon en Ragdoll. Met een bodemplaat die verzwaard is en 60 x 60 cm en 4,5 cm dik is zeer stabiel. Bovendien hebben de sisalpalen een sterk houten binnenwerk. U kunt deze krabpaal Maine Coon Tower PLUS Antraciet op meerdere manieren opbouwen en u bepaald dus zelf waar de grote steps en de hangmatten komen. De steps en de hangmatten zijn beide ook draaibaar.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Deze krabpaal Maine Coon Tower is een Europees kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig houten binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.


De onderste sisalpaal met met 4 schroeven in de 4,5cm dikke en verzwaarde bodemplaat. Ook zijn de sislpalen voorzien van een houten binnenwerk, waardoor de gehele contructie extreem stevig is.

 Afmetingen/maten
- Hoogte verstelbaar 240cm tot 265cm (Hoger op aanvraag)
- Bodemplaat 60 x 60 x 4,5 (Verzwaard)
- Sisalpalen  Ø20cm
- 3 x Kattenhangmat 44 cm ligplek ( Zeer sterk. 20kg draaggewicht)
- 2 x Step 55 x 55 x 2,5

Kleur
Antraciet 


Belangrijk: Alle delen van deze krabpaal zijn bij te bestellen. 
( Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Hieronder kunt u het filmpje zien van de Krabpaal Maine Coon Tower. Met leuk vergelijk 9,12 en 20cm sisalpalen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen