EBI Kattenhuizen Hellen, Duke & Hazel

Verstoppertje spelen in één van de huisjes of rennen door de tunnel, deze nieuwe collectie van Ebi is klaar voor heel wat speelplezier! De ‘Hellen’, ‘Hazel’ en ‘Duke’ zijn éénvoudige maar originele must-haves voor elk type kat en elk modern interieur.
Levertijd:
Maandag vóór 12 uur besteld = vrijdag verstuurd
product-banner
€29,95
Incl. btw

Deze collectie is gemaakt in vilt, mooi afgewerkt met een stevige rits of velcro, de tunnels hebben een zacht gevoerde binnenzijde en een speelballetje. De aangename en warme stof in een neutrale grijze kleur is aantrekkelijk en bestand tegen scherpe nagels. Bovendien zijn deze items plaatsbesparend: je kan ze openritsen, platvouwen of oprollen en zo éénvoudig opbergen.

Productinfo Kattenhuis 'Hellen' Antraciet 80x80x75cm

Hellen van EBI is een hoogwaardig, vilten kattenhuis en is zeer geschikt voor grote katten. Het klittenband waarmee het achterste gedeelte dicht zit, is eenvoudig open te maken voor een plaatsbesparende opslag wanneer Hellen wordt opgeruimd.
 
+ 3mm Hoogwaardig, vilten kattenhuis
+ Makkelijk op te bergen met het klittenband
+ Voor Grote katten
+ Moderne uitstraling
+ Light Weight
 
Productinfo Kattenhuis / Speeltunnel 'Duke' Antraciet 80x38x38cm
Duke van EBI is een hoogwaardig, vilten kattenhuis én speeltunnel in één. Open de sportieve, grove rits aan de achterzijde en er is een tweede doorgang voor de kat. De mogelijkheid om de Duke open te kunnen ritsen, maakt dit product plaatsbesparend wanneer deze wordt opgeruimd.
 
+ 3mm Hoogwaardig, vilten kattenhuis
+ Makkelijk op te bergen met de grove rits
+ Moderne speeltunnel & rustplek
+ Voor alle soorten katten
+ Light Weight
 
Productinfo Speeltunnel 'Hazel' Antraciet 
Hazel van EBI is een hoogwaardig, vilten kattentunnel met een zachte gevoerde binnenzijde en een aantrekkelijk speeltje aan een elastisch koord. Door de rits, welke over de gehele lengte van de tunnel loopt, is de Hazel eenvoudig en plaatsbesparend op te rollen.
 
+ Beschikbaar in twee maten, Medium - 30x25x108cm & Large - 30x25x158cm
+ Zacht gevoerd
+ Makkelijk op te bergen vanwege de rits
+ Light Weight
+ Moderne look
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen