Transport kat

Transportbox kat

Gaat met uw kat naar de dierenarts of op vakantie , dan is een transportbox kat zeer praktisch. We hebben ze in vele maten ven vormen van een open transportbox kat tot luxe Gulliver transportbox.

Welke transportbox kat u nodig heeft, is afhankelijk van een aantal dingen. Ten eerste wat het formaat van uw kat is, want uw kat moet hier wel goed in passen. We hebben ze dan ook in alle maten.

Ook waar u precies de transportbox kat voor nodig heeft is van belang. Is het alleen voor naar de dierenarts, dan is een eenvoudige transportbox kat voldoende. Wel is het vaak praktisch dat hij ook van boven open kan, zodat de dierenarts uw kat er eenvoudig en veilig van boven uit kan halen. 

Gaat u met uw kat op reis en ook met het vliegtuig, dan moet u een IATA goedgekeurde transportbox kat kopen. IATA is de europese norm als het gaat om vliegtuigtransport voor katten. Ook hier hebben we een grote keuze in en vele modellen die aan alle IATA eisen voldoen.

Naast de nylon transportboxen voor katten, zijn er ook kunststof transportboxen voor uw katten, die als voordeel hebben dat ze erg licht zijn en meestal geheel inklapbaar zijn. Zeer handig, want als u hem niet nodig heeft staat uw transportbox kat ook niet in de weg en kunt u hem overal opbergen. 

Als u een kitten koopt is het raadzaam al snel te zorgen, dat u een transportbox kat heeft. Als u regelmatig naar de dierenarts moet gaan voor inentingen is een transportbox voor uw kat onmisbaar.

U kunt nu bij Dierenvilla uw transportbox kat eenvoudig online bestellen, maar als u graag een advies wenst, zijn wij ook 6 dagen per week telefonisch voor uw bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Ook hebben we een ruime showroom, waar meerdere modellen transportboxen te zien zijn. het is wel raadzaam als u voor een specifiek type transportbox kat wenst te komen, u voorafons contacteert of dezeop voorraad zijn.

Transport kat
Lees meer