Kattenmand

Een kattenmand is een zachte heerlijke mand voor uw katten en vindt u hier in alle vormen en maten. Bij de keuze van een kattenmand kunt u kiezen voor een rond, ovaal of hoekmodel en met of zonder uitneembaar kussen. Let erop dat bij alle kattenmanden de buiten maten staan aangegeven en u dus rekening dient te houden met de rand van de kattenmand als u een bepaald formaat ligplek zoekt.

U vindt hier ook een rieten kattenmand, maar ook in pluche en met altijd een zachte ligplek. Ook voor de design kattenmand bent u aan het juiste adres bij Dierenvilla. Zoals u kunt zien, heeft u hier keuze uit ruim 100 kattenmanden die snel leverbaar zijn.

De meeste modellen zijn ook wasbaar en allen zijn van uistekende kwaliteit. U kunt een kattenmand overal plaatsen en ze worden ook veel gebruikt als zachte ligplek voor op een krabpaal. Een paar keer per jaar komen er ook weer vele nieuwe modellen bij en we zorgen dat u hier altijd de nieuwste kattenmand kan vinden.

Ook hebben we vele kattenmanden die we u kunnen laten zien, dus u bent ook van harte welkom in onze showroom. Houdt er rekening mee dat we zoveel modellen hebben en ook in verschillende maten, dat u beter vooraf even contact op kan nemen of het model kattenmand wat u wenst direct op voorradig. Een kattenmand die niet op voorraad is kunnen we normaliter binnen enkele  werkdagen leveren.

Wilt u graag een advies bij aanschaf van uw kattenmand, dan hebben wij een klantenservice die u graag van dienst is en u kan adviseren bij de juiste maat en soort kattenmand voor uw katten

De klantenservice is voor u 6 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0031-416-383221.

Kattenmand
Lees meer
Pagina 1 van 1