kattenkussen

Kattenkussen

Een kattenkussen is een zachte ligplek voor uw katten en hebben we in vele maten en kleuren.
Als u een kattenkussen wilt aanschaffen, moet u rekening houden met de grootte van de ligplek, gezien er vaak een rand omheen zit die ten koste gaat van de groote van de ligplek. Deze rand kan per kattenkussen afwijken en als u twijfelt of hij groot genoeg is, kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Een kattenkussen kunt u overal in huis plaatsen en zelfs als u wilt op een krabpaal, maar belangrijk is dat u ervoor zorgt, dat uw kat zijn vast plek in huis heeft waar dit kussen ligt. Uw kat zal snel wennen aan de plek van het kattenkussen, dus het is raadzaam deze op een vaste plek te houden

Kattenkussens zijn vrijwel allemaal uitwasbaar op lage temperaturen en kunt u ook met een stofzuiger eenvoudig af doen. Zo houdt u uw kattenkussen lang fris en mooi.

We bezoeken jaarlijks diverse katten beurzen, waar we op zoek gaan naar de nieuwste kattenkussens en zorgen er zo voor dat we u altijd de nieuwste en leukste modellen kunnen bieden. U kunt uw kattenkussen nu eenvoudig online bij Dierenvilla bestelllen, maar we hebben ook een showroom waar meerdere kussen aanwezig zijn. U bent hier van harte welkom.

Gezien het grote aanbod kattenkussen hebben we niet alle maten direct op voorraad, maar uw kattenkussen wordt altijd binnen een paar dagen bij u thuis bezorgd.

Heeft u een vraag over een kattenkussen of wenst u advies qua maat, dan hebben wij een uistekende klantenservice die 6 dagen per week telefonisch voor u bereikbaar is.
kattenkussen
Lees meer
Pagina 1 van 1