Krabpaal zware Katten

Hier vindt u de krabpalen voor zware katten. Is uw poes 5 kg of zwaarder is het raadzaam te kiezen voor een zwaardere soort kattenkrabpaal die sterker is en gewicht van uw kat aankan. Heeft u meer als 1 kat dan bepaald uw zwaarste kat of u beter kan kiezen voor een krabpaal zware katten.

De stabiliteit van een krabpaal zware katten begint al bij de bodem van het geheel. Deze zijn groot of deze zijn dikker gemaakt om zo een sterke bodem te hebben voor de krabpaal. Het beste kunt u kijken te naar een krabpaal met 12cm dikke sisalpalen. Door dikkere sisalpalen te gebruiken voor de krabpaal zware katten wordt alles steviger en hebben de sisalpalen meer draagkracht bij de gemonteerde hangmatten en plateau´s . Alle delen moeten goed met elkaar verbonden zijn bij de krabpaal. Als er een losse lange sisalpaal van 80 cm met een grote hangmat los op staat dan kan de dit de kracht met kat moeilijk aan. Beter is dan een kortere sisalpaal van maximaal 50 cm te gebruiken.

Omdat de katten dan niet alleen zwaarder zijn, maar ook vaak groter dienen ook de kattenhangmatten en alle andere ligplekken van groter formaat te zijn bij een krapaal voor zare katten. Bij een kattenhangmat is het advies dat deze 37cm ligplek dient te zijn of groter kan ook.Bij de ligplateau's moeten de beschikbare ligruimte ook dan minimaal deze ligplek bieden en bij de grootste rassen nog groter. Gezien we zelf al vele jaren krabpalen ontwerpen, ontwikkelen en importeren kunnen we u een gedegen advies geven als u een krabpaal voor zware katten zoekt

Speciaal is dat u bij Dierenvilla van alle modellen krabpalen die we verkopen we ook de krabpaal onderdelen kunnen leveren. Kiest u een krabpaal zware kat en is er sisalpaal kapot, is deze los voor u te bestellen.

U kunt hier uw bestelling doen, maar als u graag aantal krabpalen eens echt te zien bieden we ook een grote showroom waar vele modellen krabpalen voor zware katten geheelopgebouwd te bewonderen zijn. Ook veel krabpalen zijn direct leverbaar uit ons magazijn.

Heeft u een vraag over de goede keuze van een krabpaal voor zware kat, is er ook onze klantenservice die u graag helpt en die 6 dagen per week voor u bereikbaar is op 0031-416-383221.
Krabpaal zware Katten
Lees meer
Incl. btw
Pagina 1 van 7