Krabpaal RHRQuality

Hier vindt u de krabpalen van RHRQuality. RHRQuality is een krabpaal merk wat sinds vele jaren bestaat en erg gewild is bij vele kattenliefhebbers. Al deze krabpalen staan ook opgebouwd in onze Krabpaal Showroom. Speciaal is dat u van iedere RHRQuality krabpaal alle krabpaal onderdelen weer kan bij bestellen. Een sisalpaal of een losse kattenhangmat zijn in grote getallen op voorraad. Zo kunt u erg lang plezier hebben van een RHRQuality krabpaal en als er een onderdeel versleten is deze weer eenvoudig en tegen lage kosten vervangen.

Uniek aan de RHRQuality krabpalen is dat de Top line in Europa gemaakt wordt en van zeer hoge kwaliteit is. Zo hebben alle modellen met sisalpalen vanaf 12cm Ø een houten binnenwerk en een extra diep schroefgat, waardoor ze steviger zijn dan de reguliere sisalpalen die op een krabpaal zitten. Het verschil met een RHRQuality Krabpaal is direct merkbaar.

Ander uniek item bij een RHRQuality krabpaal is, dat bijvoorbeeld de kattenhangmatten getest zijn op een draag gewicht van 23KG en daar mee de stevigste in de markt. De kattenhangmatten zijn er in meerdere kleueren en meerdere formaten.

Veel modellen krabpalen kunt u ook uitbreiden, dus een extra kattenhangmat plaatsten op de krabpaal is mogelijk. Ook uitbreiden met losse sisalpalen kan in veel gevallen ook. Ons team u ook adviseren als u de krabpaal uit wenst te breiden of krabpaal onderdelen wenst te vervangen.

U kunt de RHRquality krabpalen hier bestellen, maar we zijn ook voorzien van een grote krabpaal showroom waar u alle RHRQuality krabpalen opgebouwd kan zien, met vele andere modellen krabpalen. Ook kunnen we u in de Krabpaal Showroom advies geven over de aanschaf van de juiste krabpaal. Wenst u telefonisch advies is ons team ook 6 dagen per week bereikbaar voor u op telefoonnummer 0031-416-383221.

Ook hebben we een online chat waar u met iedere vraag over een RHRQuality krabpaal of onderdeel terecht kan. U vind deze rechts onderin iedere pagina. 

Krabpaal RHRQuality
Lees meer
Incl. btw
Pagina 1 van 7