Krabton

Als u een mooie krabton zoekt voor uw kat bieden wij u een grote keus in krabtonnen. Een krabton voor uw kat is een koker met daaromheen sisalkleed. Dit is veel sterker en duurzamer als bijvoorbeeld sisaltouw wat aan een krabpaal zit.

Een krabton voor uw kat heeft meerdere ingangen en een ligplaats bovenop. Belangrijk bij de aanschaf van een krabton is dat de gaten en de ligplekken groot genoeg zijn voor uw kat. Krabtonnen zijn er dan ook in allerlei maten can 50 cm hoog tot een krabton van 180 cm die wij ontwikkeld hebben.

Hoe hoger de krabton, hoe groter de diameter van de krabton moet zijn om hem stabiel te houden. In uw interieur valt hij minder op dan een krabpaal en is eenvoudig te verplaatsen als u hem op een ander plek wilt zetten of gaat stofzuigen.

Als u een krabton koopt denk dan zeker ook aan de hoogte. Als u een grote kat heeft moet hij uitgestrekt kunnen krabben aan een krabton en de meest gewilde maat is daarom 100 cm, zodat de lengte voldoende is. Er zijn meerdere kleuren leverbaar en zo kunt u de krabton aanpassen aan uw interieur. Katten vinden een krabton vaak geweldig en hij wordt ook met namen naast een krabpaal gekocht.

Naast dat we de een krabton online aanbieden, hebben we een ruime showroom waar meerdere modellen en hoogtes voor u te zien zijn. Ook als u twijfelt welke krabton voor u de beste keus is kan u contact opnemen met onze klantenservice die 6 dagen per week voor u bereikbaar is op 0031-416-383221.

Ook kunt u met alle vragen over een krabton voor uw kat terecht op onze online chat, welke u vindt rechts onderin iedere pagina.

Krabton
Lees meer
Incl. btw
Pagina 1 van 2