Design krabpaal

Als grootste krabpaal leverancier kunt u bij ons ook terecht voor uw design krabpaal. Als u veel aandacht besteed aan uw interieur mag een design krabpaal niet ontbreken. Naast een prachtig uiterlijk zijn deze design krabpalen van de hoogste kwaliteit.

Natuurlijk kunt u kiezen uit allerlei modellen design krabpalen en we hebben zelfs de mogelijkheid deze zelf samen te stellen met onderdelen.  Belangrijk is ook te weten, dat als u een design krabpaal bij Dierenvilla aanschaft u de onderdelen kunt bijbestellen als u bijvoorbeeld een nieuwe sisalpaal nodig heeft.

Design krabpalen worden van allerlei materialen gemaakt. Op de pagina ziet u modellen, waarbij de palen geen sisaltouw hebben, maar sisalkleed. Dit is veel duurzamer en zo gaat uw design krabpaal veel langer mee. Ook de ligplaatsen van een design zijn soms van Art Leder ( Kunstleer) en maakt het behalve erg mooi in uw interieur ook een gemak met schoonmaken. Gebruik een vochtig doekje en alles is weer schoon. Een design krabpaal is in aanschaf vaak hoger in prijs, maar door de duurzaamheid kunt u er ook erg lang mee doen. Mocht er dan bijvoorbeeld een krabpaal onderdeel versleten zijn, besteld u hem bij en hij is weer als nieuw. Ook kunt u kiezen uit een wandmodel design krabpaal of een plafondhoge design krabpaal.

Een design krabpaal in uw huis is niet alleen prachtig in uw interieur, maar ook uw kat kan krabben en klimmen in het krabmeubel en zo heeft u iets moois in huis en zal uw kat er veel speelplezier aan hebben.

Al vele jaren ontwerpen wij zelf ook design krabpalen, dus welke design krabpaal u ook wenst te kopen, wij kunnen u uitstekend adviseren wat voor u de beste keuze is.

Wenst u graag advies bij aanschaf van een design krabpaal belt u dan gerust met onze klantenservice op 0031-416-383221. Ook bent u van harte welkom in onze krabpaal Showroom, waar u meerdere design krabpalen kunt bewonderen.

Ook vindt u op iedere pagina rechts onderin een chat, waar u iedere vraag over een design krabpaal kunt stellen. Wij adviseren u graag.

 

 

Design krabpaal
Lees meer
Incl. btw
Pagina 1 van 4