Krabpaal

Van harte welkom bij de krabpaal specialist . We hebben meer dan 400 modellen krabpalen en zijn de grootste leverancier in België en Nederland als u een krabpaal zoekt. We verkopen niet alleen een krabpaal, maar zelf ontwikkelen we vele modellen krabpalen en bieden zo voor iedere kat de juiste krabpaal. Ook zijn van alle kattenkrabpalen alle krabpaal onderdelen bij te bestellen. U kunt hier bij onze dierenwinkel online bestellen of een bezoek brengen aan onze krabpaal showroom  waar we u een uitstekend advies kunnen geven voor de juiste kattenkrabpaal. U vindt in onze Krabpaal showroom ongeveer 70 opgebouwde modellen van een klein model tot een vele modellen krabpaal voor zware katten. Gemiddeld hebben we dan ook 2500 krabpalen direct op voorraad.

Al in 2002 zijn we begonnen met Dierenvilla in meerdere landen en al snel kwam de behoefte om zelf modellen te ontwikkelen. Bij het ontwerp van een krabpaal komt veel kijken. Formaat, dikte sisalpalen en ook zeker de stevigheid van een krabpaal is van belang en we hebben ervoor gezorgd dat ieder onderdeel van de krabpaal bij te bestellen is. Maar ook de losse delen om uw krabpaal uit te breiden vindt u bij ons. Natuurlijk kunnen we u een goed advies geven als u uw krabpaal gaat uitbreiden wat wel en niet kan of zo zorgen dat uw kat lang plezier heeft van uw krabmeubel. Ook als u wilt bestellen in onze Dierenwinkel online kunt u onze klantenservice bellen als u nog vragen heeft over een krabpaal of ander product. Onze voorraad krabpalen ligt gemiddeld rond de 2000 stuks, dus meestal is uw krabpaal direct uit voorraad leverbaar. We hebben veel actiemodellen in onze krabpalen outlet en doen veel acties, dus schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief zodat we u op de hoogte kunnen houden van iedere krabpaal actie.

Vaak tonen we nieuwe ontwerpen van een krabpaal op onze facebookpagina, zodat onze klanten kunnen meedenken om zo een perfect eindproduct te krijgen. Vele krabpalen zijn op die manier al in productie gegaan.

Of u nu een kitten krabpaal zoekt of een krabpaal voor zware katten. We hebben ze allemaal en als u wenst adviseren wij u graag in de Showroom of telefonisch bij het maken van de juiste keuze van uw klimmeubel. Gaat u zelf een krabpaal maken dan bieden we ook alle krabpaal onderdelen.

Heeft u vragen over de aankoop van een krabpaal, dan adviseren wij graag. U kunt hiervoor bellen met onze klantenservice op 0031-416-383221 of langs komen in de krabpaal Showroom. Ook vind u rechts onderaan iedere pagina de chat waar u uw vragen over iedere krabpaal kan stellen.

Krabpaal
Lees meer