Kattenluik

Al vele jaren zijn wij uw kattenluik specialist . Een kattenluik voor in uw raam of en deur  is erg handig en biedt u het voordeel, dat u niet iedre keer een deur of raam hoeft open te doen, zodat uw katten naar buiten en naar binnen kunnen. Een kattenluik kiest u op de schouderbreedte van uw katten en ook het het luxe niveau kunt u kiezen. Er zijn vele mogelijkheden in kattenluiken en daarom ook vele modellen. Naast verkoop geven wij u ook graag een goed advies.

De luxe niveau van uw kattenluik, waarbij u kiest uit een 4 standenslot, met magneetsluiting, infra -rood of kattenluik met chip. Ook kunt u de gewenste kleur van een kattenluik kiezen. Wilt u dat uw kat alleen naar binnen en naar buiten kan, dan heeft u al genoeg aan een standaard model. Wilt u tegen houden, dat ook een andere kat door het kattenluik naar binnen komt, zijn er een aantal opties.

U kiest kiezen uit een kattenluik met een magneetsleutel, waarbij uw kat een magneet met hanger aan zijn halsbandje heeft. Nog wat luxer is infra rood kattenluik. Werkt ook met een sleutel, maar deze wordt herkent door het luik als uw kat aan komt lopen. Zeer luxe is het kattenluik met chip. Hiermee programeert u eenvoudig de chipvan uw kat en het kattenluik herkent de chip, waardoor vervolgens alleen uw kat naar binnen kan en uw kat geen halsbandje aan hoeft. Deze is voor meerdere katten te programeren.

Bij Dierenvilla.be vindt u bij vele kattenluikjes een fimpje, waar de werking en montage te zien is van het juiste luik voor uw kat.

Wilt u graag een advies over de keuze van uw juiste kattenluik willen we u graag helpen en kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0031-416-3838221.

Ook kunt u met iedere vraag over een kattenluik terecht op onze online chat die u vind rechts onderaan iedere pagina,
Kattenluik
Lees meer