Kattenhalsband

Kattenhalsband

Een kattenhalsband vindt u hier vele modellen. Voor iedere maat poes hebben wij de juiste kattenhalsband. Waar een halsband voor uw kat vroeger simpel was, is er nu een grote keus en kunt u ook in leuke kleuren een kattenhalsband kiezen.

Wilt u een kattenhalsband waarbij een label beschrijfbaar is, zodat als uw kat gevonden het adres duidelijke is, dan vindt u deze ook hier. Zoekt u een reflecterende halsband voor uw poes , dan hebben we die ook.

Als u een stoere kattenhalsband wilt vindt u ze ook met vele printjes en vast een mooie halsband die bij  uw kat past. Meet goed de hals van uw kat op en hou rekening met de sluiting als u er een uitzoekt. De meeste modellen kattenhalsbanden zijn ruim verstelbaar en passen op vrijwel alle kattn soorten.

We hebben een basis voorraad kattenhalsbanden en naast hier online bestellen heeft u de ook de optie om een kattenhalsband in onze showroom te zien. Wel vragen wij u, als u voor een bepaald type kattenhalsband wilt komen even contact op te nemen, zodat we u aan kunnen geven welke katten halsbanden we wel en niet op voorraad hebben.

Als u vragen heeft over de aankoop van een kattenhalsband kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag en zijn 6 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0031-416-383221.
Kattenhalsband
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1