Kattenbak

Kattenbak

U vindt hier kattenbakken in vele verschillende maten en kleuren.  Daarbij hebben we een open kattenbak tot een kattentoilet met deksel en een keuze in design kattenbak. Bij de keuze van de juiste kattenbak is belangrijk te weten wat u precies wilt .

Er zijn vele basis maten, maar heeft u grotere katten hebben we ook een groot formaat kattenbak. Deze worden Jumbo Kattenbakken genoemd. Als u de maat van de kattenbak heeft gekozen heeft u ook nog keuze uit diverse vormen. U kunt kiezen uit een hoek kattenbak of een ovaal model. Kies dan ook als eerste de plek ,waar u hem wilt neerzetten, zodat u weet welke vorm voor u het meest praktisch is en hij goed in de ruimte past.

Het meest verkocht zijn de dichte kattenbakken, gezien deze de geuren als beste binnen uw kattenbak weten te houden. Vele dichte kattenbakken hebben ook koolstoffilters. Deze koolstoffilter zorgt ervoor, dat de geur goed wordt gefilterd en daardoor minder wordt. Ook losse koolstoffilters vindt u bij Dierenvilla.be.

Alle grote beurzen worden door ons bezocht om ervoor te zorgen, dat we altijd de nieuwste kattenbak kunnen bieden en zo wordt maandelijks het assortiment aangevuld.

Vindt u een kattenbak minder mooi, dan hebben we hiervoor de Cat Toiletbox ontwikkeld. Dit is een box waar u uw kattenbak in kan schuiven, zodat hij helemaal uit het zicht is. Ook hebben we alle  toebehoren voor uw kattenbak. Zoals bijvoorbeeld  poepschepjes voor uw kattentoilet.

Wenst u graag advies over de juiste keus van een kattenbak, dan kunt u ons altijd een mail sturen of direct bellen met onze klantenservice op telefoonnummer 0031-416-383221

Kattenbak
Lees meer
Pagina 1 van 1