Bewaarbox kattenvoer

Hier vindt u een grote keus in bewaarbox kattenvoer van Curver. Deze bewaarboxen kattenvoer zijn zeer handig en hygiënisch om uw kattenvoer in op te bergen. Ze zijn er in vormen en maten, zodat u een voedselcontainer kattenvoer heeft voor iedere kat en hoeveelheid kattenvoer. Niet alleen zijn ze praktisch, maar Curver heeft de bewaarbox kattenvoer ook in een mooi design gemaakt. Met deze bewaarbox kattenvoer heeft u vele jaren plezier en ook voor iedere kat hebben wij de geschikte bewaarbox kattenvoer.

Hoe berekend u de kg van uw verpakking eenvoudig om naar de bewaarbox kattenvoer waar dit in liters wordt aangegeven ? 

Omrekenmethode van een bewaarbox kattenvoer:

Pak een maatbeker en weeg deze. Vul de maatbeker tot 1 liter met uw kattenvoer en weeg deze nog een keer. Stel uw maatbeker weeg 300 gram dan trekt u dit van het totaalgewicht van de gevulde beker met  kattenvoer af.

Als deze 900 gram totaal weegt is het gewicht aan voer dus 700 gram ( 900 gram min gewicht van de maatbeker). Als 1 liter kattenvoer 700 gram weegt en u heeft bijvoorbeeld 10 kg aan voer in een zak dan moet de bewaarbox kattenvoer dus minimaal 14,2 liter zijn ( 10.000 gram / 700 gram).

Niet alleen zijn ze praktisch, maar gemaakt door kwaliteits leverancier Curver en dus van zeer goede kwaliteit en zo heeft u vele jaren plezier van uw bewaarbox kattenvoer.

Ook voor uw kattensnacks zijn er kleinere varianten van deze bewaarboxen kattenvoer.

Wenst u graag een advies bij aanschaf van uw bewaarbox kattenvoer, dan is onze klantenservice 6 dagen per week voor u bereikbaar op telefoonnummer 0416-383221

Bewaarbox kattenvoer
Lees meer
Pagina 1 van 1