Hondenmand

Als u zoekt naar een hondenmand vindt u hier honderden hondenmanden. Bij het kiezen van een hondenmand is het belangrijk welke maat u kiest. Een manier is om uw hond te meten als hij ligt of als hij al een bestaande hondenmand heeft kunt u die opmeten. Bij twijfel over de juiste hondenmand advisreen wij u graag.

De meeste hondenmanden hebben een rand erom heen. Houdt u er dus rekening mee dat dit van de ligplek af gaat. Zo kan een hondenmand van 100 cm breed een ligmaat hebben van 80 cm. Bij twijfel by een type hondenmand willen we graag advies geven.

U kunt uw keuze maken voor een kunststof hondenmand, die als bijkomend voordeel hebben, dat ze eenvoudig te zuiveren zijn, maar wilt u een leren hondenmand hebben we die ook meerdere modellen. Het assortiment in hondenmanden voor uw hond is zo groot dat u iedere vorm en kleur hondenmand kunt kiezen die past bij uw interieur. Een hondenmand is niet alleen een fijne plek om te liggen, maar het is ook van belang dat uw hond in zijn hondenmand zijn eigen plek heeft in huis.

De meeste zijn wasbaar op lage temperatuur en vaak zijn de kussens van de hondenmand draaibaar en uitneembaar. Alle hondenmanden die wij aanbieden zijn van een uitstekende kwaliteit.

Bij vele kunt u ook de gewenste maat kiezen en alle modellen hondenmand zijn vlot leverbaar.

Naast dat u hier uw hondenmand online kunt aanschaffen en bij u thuis laten bezorgen, hebben we ook een afhaalmogelijkheid en is er een assortiment aanwezig in onze showroom. Raadzaam is wel even contact met ons op te nemen als u voor een bepaald type hondenmand wilt komen kijken in de Showroom.

Extra punt bij Dierenvilla is, dat onze klantenservice 6 dagen per week voor u telefonisch bereikbaar is, dus als u een vraag heeft over een hondenmand of de juiste keuze kunt u contact opnemen met onze klantenservice die voor u bereikbaar is op 0031-416-383221. Ook kunt u uw vraag over een hondenmand stellen op de online chat die u vindt rechts onderin iedere pagina.

Hondenmand
Lees meer
Pagina 1 van 1