Hondenluik

Hondenluik

Van harte welkom bij de hondenluik specialist. Al sinds 2002 verkopen wij hondenluiken en kunnen u goed adviseren bij de juiste keuze van een hondenluik. We hebben het merk Petsafe Staywell, wat al vele jaren de beste is in kwaliteit als u een hondenluik wilt aanschaffen.  De garantie op deze hondenluiken is zeer goed en 3 jaar en we hebben er zeer goede ervaring mee.

Bij een hondenluik kiezen zijn een aantal dingen van belang. De hond moet er natuurlijk door kunnen en dat wordt met name bepaald door de breedte van de schouders van uw hond. Meet deze goed op en u weet naar welk hondenluik u moet zoeken. Dan bepaald u de materiaalkeuze van uw hondenluik. Er is ruime keus uit een kunststof hondenluik of een aluminium hondenluiken. Bij vrijwel alle modellenluiken vindt u een duidelijk filmpje zodat ukunt zien wordt hoe de montage werkt en hoe het eruit komt te zien in een deur.

Wenst u meer zien, dan bekijk zeker even de vele filmpjes die er staan en het zal u duidelijk worden. Hondenluiken kunt u in hout en glas inbouwen en alle mogelijkheden staan per hondenluik vermeldt. Bij alle modellen hondenluiken zit een beveiliging voor diefstal, dus het hondenluik is altijd door u afsluitbaar om inbraak te voorkomen als u op vakantie bent.

Bij een hondenluik wordt alles mee geleverd. Alles wat u hoeft te doen is het inbouwgat te maken en daar zit een duidelijke mal voor meegeleverd. Als u deze geplaatst heeft kun u het hondenluikluik eenvoudig monteren.

Heeft u een vraag heeft over een hondenluik en wilt u advies wat voor u de beste keuze is, kunt u ook onze klantenservice bellen die u graag informeert over de mogelijkheden. U kunt ze 6 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0031-416-398321

Hondenluik
Lees meer