Hondenkussen

Hondenkussen aanschaffen ? U vindt hier ruim 200 verschillende hondenkussens. Van een ovaal hondenkussen tot een rond model hondenkussen en heel veel rechthoekige hondenkussens en dat ook nog eens in vele prachtige kleuren en designs. Voor ieder soort interieur bieden wij het juiste hondenkussen.

Bij de aankoop van een hondenkussen is de totale maat van belang. Als uw hond normaal ligt kunt u opmeten welk maat hondenkussen u nodig heeft. Meestal zal uw hond zich ook wel aanpassen aan de maat van het hondenkussen. Bij een pup is het te adviseren gelijk de juiste maat te nemen voor de volwassen hond.

U kunt een hondenkussen aanschaffen geschikt voor gebruik binnen, maar er zijn ook vele hondenkussens die ook voor buiten geschikt zijn en zelf waterbestendig zijn door een pvc coating op het hondenkussen.

Praktisch is als u de hoes van het hondenkussen kunt wassen. Bij de meeste modellen is dit zo en staat het bij het product vermeld. We adviseren wel altijd op lage temperatuur de hoes van het hondenkussen wassen en dit met regelmaat te doen zodat u lang plezier heeft van uw hondenkussen.

Omdat Dierenvilla werkt met vele kwaliteits leveranciers kunnen we u een erg groot assortiment hondenkussens aanbieden en een paar keer per jaar komen er nieuwe modellen bij, zodat u altijd een hondenkussen kunt kopen volgens de laatste trends.

Met een hondenkussen heeft uw hond zijn eigen vaste plek in huis en zal uw hond zijn kussen opzoeken als hij wil rusten. Het praktische aan een hondenkussen is dat u hem ook eenvoudig op iedere andere plek in huis of buiten kan leggen.

Als u vragen heeft over een hondenkussen of de juiste maat voor uw hond, dan is onze klantenservice 6 dagen per week voor u bereikbaar op 0031-416-383221 of gebruik de online chat die u rechts onderin op iedere pagina vindt.

Hondenkussen
Lees meer
Pagina 1 van 1