Hondendeken

Een hondendeken is praktisch en kunt u gebruiken als bescherming van uw bank of gebruik bijvoorbeeld een hondendeken in de auto. We hebben een ruime keuze in hondendekens in diverse designs en maten. Met een hondendeken geeft u uw hond zijn eigen plek op de bank of in de auto en hoeft u zich niet druk te maken over vuil of haren. De keuze in een hondendeken is groot en u vind ze in meerdere kleuren. Een hondendeken is altijd snel leverebaar.

Een hondendeken is altijd zacht en wasbaar van  behoorlijk formaat. Ze zijn gemaakt om haren vast te houden en zo te voorkomen dat uw bank thuis of in de auto vies wordt. De investering in een hondendeken haalt u dus weer terug doordat uw bank langer meegaat.

Een hondendeken voor in de auto is ook erg praktisch. U kunt hem over de achterbank leggen, zodat uw bekleding beschermd wordt en uw hond op het hondendeken zijn eigen ligplek heeft. Zo houdt u ook de achterbank van uw auto met een hondendeken schoon.

U kunt uw hondendeken hier kiezen op kleur van uw bank of van uw hond. Een hondendeken die dichtbij de kleur van uw hond komt ziet u het minste op. Iedere hondendeken die wij bieden is wasbaar en kunt u gewoon in de wasmachine doen.

Ook voor hondendekens doen we uitsluitend inkoop bij kwaliteit leveranciers die een hoge kwaliteit hondendeken bieden waar u vele jaren plezier van heeft. Deze leveranciers komen jaarlijks weer met nieuwe modellen, zodat we u altijd een hondendeken kunnen bieden volgens de laatste trends.

Heeft u een vraag over een hondendeken, dan is onze klantenservice 6 dagen per week voor u bereikbaar op 0416-383221 of gebruik de online chat rechts onderaan iedere pagina waar u ook met iedere vraag over een hondendeken terecht kan.

Hondendeken
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1