Hondenbank

Een hondenbank is de trend van deze tijd. Met een hondenbank heeft uw hond zijn prachtige eigen plek. Hondenbanken zijn niet alleen praktisch, maar een hondenbank staat ook erg mooi in ieder zijn interieur. Door een hondenbank aan te schaffen heeft uw hond een prachtige eigen ligplek. Hondenbanken zijn erg trendy en een aanvulling in iedere woonkamer.

Belangrijk bij de aanschaf van een hondenbank is de juiste maat te kiezen voor uw hond. Deze keuze kunt u het beste maken door zijn huidige ligplek als basis te nemen voor de binnenmaat van de hondenbank. Vrijwel altijd is het lig gedeelte van een hondenbank rechthoekig. Is uw hond een pup en nog niet volgroeit kies dan een maat hondenbank die voor de volwassen hond voldoende is.

In een hondenbank zit vrijwel altijd een uitneembaar kussen. Let hierbij op dat het praktisch is als het kussen in de hondenbank wasbaar is.

Er zijn allerlei soorten hondenbanken en we zetten ze voor u op een rijtje:

Houten hondenbank.
Hierbij is de hondenbank van hout gemaakt en is het hout vaak behandeld. Bij een houten hondenbank kunt u vaak zelf een bijpassend kussen kiezen.
Gezien hout zwaar materiaal is, is het raadzaam om bij een houten hondenbank te zorgen dat uw vloer beschermd wordt.

Art Lederen Hondenbank
Art leder staat voor artificial leder en is kunstleer. Dit moet ook zo zijn want kunstleer is sterker als echt leer en heeft als grote voordeel dat de hondenbank eenvoudig met een vochtig doekje schoon te maken is.

Rieten hondenbank
Een hondenbank van riet past geheel in de huidige interieurstijl. Hierbij is belangrijk dat er gebruik is gemaakt van KUBU riet, wat zeer sterk en duurzaam is. Ook bij een rieten hondenbank is het kussen vaak te kiezen.

Als u graag advies wenst over de aanschaf van een hondenbank dan zal onze klantenservice u graag helpen. U kunt ons 6 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0416-383221 of maak gebruik van de online chat die u vindt rechts onderin iedere pagina. 

Hondenbank
Lees meer
Pagina 1 van 1