Europet Krabton trend Cat Dome EXTREME 150

De krabton trend Cat Dome EXTREME 150 van Europet. Koop uw Europet Krabton Trend dome Extreme 150 bij krabtonnen specialist Dierenvilla.be
Levertijd:
5-6 werkdagen
product-banner
€269,50
Incl. btw
Krabton trend Cat Dome EXTREME 150 cm van het merk Europet Bernina is een zeer sterke design krabton. De Krabton Trend Cat Dome Extreme 150 is extra verzwaard is en zo ook zeer geschikt is voor zware katten als Ragdoll, Maine Coon of Noorse Boskat.

Met 5 ruime ingangen en wel 6 grote ligplekken bied de krabton Extreme 150 cm alle mogelijkheid heerlijk te spelen en te relaxen voor uw katten. Door zijn diameter van 50cm is hij niet alleen heel stabiel, maar zijn alle ligplekken ook van erg groot formaat. In elke etage zit een kruipgat en zo kan uw kan van onderen naar boven en maakt hem een prachtige kattenflat.

De bodemplaat en bovenste plaat zijn gemaakt van 4 cm dik hout en ook de tussenplaten zijn 2 cm dik, waardoor het gewicht van deze krabton aanzienlijk is en stevigheid garandeert.

De buitenzijde van de Krabton Extreme 150 is volledig bekleed met oersterk sisalkleed ( Vergelijk dit met wat ze vroeger op traptreden gebruikten  ) om aan te krabben en is zeer duurzaam. Door zijn hoogte van 150cm hebben zelfs de aller grootste katten ruim voldoende lengte om geheel uitgestrekt te krabben.

Ook is de Krabton Extreme 150cm een mooi voorbeeld, dat een krabpaal ook gewoon mooi en stijlvol mag zijn in uw interieur met voor u als praktisch voordeel, dat hij ook eenvoudig verplaatsbaar is.

Kleur: Licht grijs 

Maten:

Hoogte:      150cm
Diameter:   50cm
Ligplekken: 6

De Krabton trend Extreme is ook verkrijgbaar in 120cm hoog.

Hier ziet u het filmpje van de Europet Krabton Trend Cat Dome Extreme :
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen