Europet Krabton Rockefeller 180 Bruin

Mega Krabton Rockefeller 180 Bruin van Europet Bernina is een zeer degelijk krabton voor zware kat geschikt. U koop de Krabton Rockefeller voordelig bij Dierenvilla.nl
Levertijd:
Maandag vóór 12 uur besteld = vrijdag verstuurd
product-banner

€299,50 €264,00

Incl. btw
Deze grote krabton van Europet Bernina krabton Rockefeller 180 cm Bruin is een degelijke design krabpaal in de vorm van een vierkante krabton. De krabton Rockefeller met een maat van 50x50x150 cm is zeer stabiel en ook geschikt voor zware katten.

Bij de krabton Rockefeller bruin kan uw kat via 5 ingangen naar binnen en in de krabpaal van onder naar boven kruipen en dus heerlijk spelen de de krabton Rockefeller heeft 5 etages.

Het grote voordeel van deze krabton Rockefeller is dat hij zeer stevig is door zijn grote bodem en vierkante vorm en daarnaast een design krabpaal is, die prachtig staat in een interieur.

Om hem zeer stevig en zwaar te maken is bij de bodemplaat en de bovenste plaat gebruik gemaakt van 4 cm dik hout en de tussenplaat is 2cm dik, dus ook een contructie die staat als een huis.

Bovenop zit de directiezetel voor uw kat met een heerlijk groot kussen, welke uitneembaar en wasbaar is. Deze kunt u wassen tot 30 graden. Dit kunt u goed zien op de detailfoto van de grijze versie.

De buitenzijde is aan alle zijden voorzien van sisalkleed en biedt dus voldoende krabmogelijkheden. Gezien zijn hoogte van 180 cm, hebben ook grote katten voldoende ruimte lengte om uitgestrekt te krabben.

De Krabpaal Rockefeller is er in vele maten en in 2 kleuren.

Maten: 
Hoogte : 180 cm
Breedte: 50 cm
Diepte:   50 cm

Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht. 

Bekijk hieronder het filmpje van de Krabton Rockefeller 180 :


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen