Europet Krabton Rockefeller 120 Grijs

Krabton Rockefeller 120 Grijs van Europet Bernina is een degelijke design krabton . U koop uw Krabton Rockefeller 120 Grijs voordelig bij Dierenvilla.nl
Levertijd:
Maandag vóór 12 uur besteld = vrijdag verstuurd
product-banner

€199,50 €249,00

Incl. btw

Deze Europet Bernina krabton Rockefeller 120 cm grijs is een degelijke design krabpaal in de vorm van een vierkante krabton. Deze krabton Rockefeller met een maat van 50x50x120cm is zeer stabiel en ook geschikt voor zware katten.

Bij de krabton Rockefeller kan uw kat via 3 ingangen naar binnen en in de krabpaal van onder naar boven kruipen en dus heerlijk spelen.

Het grote voordeel van deze krabton Rockefeller is dat hij zeer stevig is door zijn grote bodem en vierkante vorm en daarnaast een design krabpaal is, die prachtig staat in een interieur.

Om hem zeer stevig en zwaar te maken is bij de bodemplaat en de bovenste plaat gebruik gemaakt van 4 cm dik hout en de tussenplaat is 2cm dik, dus ook een contructie die staat als een huis.

Bovenop zit de directiezetel voor uw kat met een heerlijk groot kussen, welke uitneembaar en wasbaar is. Deze kunt u wassen tot 30 graden.

De buitenzijde is aan alle zijden voorzien van sisalkleed en biedt dus voldoende krabmogelijkheden. Gezien zijn hoogte van 120 cm, hebben ook grote katten voldoende ruimte lengte om uitgestrekt te krabben.

De Krabpaal Rockefeller is er in vele maten en in 2 kleuren.

Maten: 
Hoogte : 120 cm
Breedte: 50 cm
Diepte:   50 cm

 Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht. 

Bekijk hieronder het filmpje van de krabton Rockefeller:

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen