Europet Krabpaal Palace Elite Snow White

Krabpaal Palace Elite Snow White van Europet Bernina is de droom van iedere kat. Koop uw krabpaal Palace Elite Snow White voordelig bij Dierenvilla.nl
Levertijd:
5-6 werkdagen
product-banner
€899,50
Incl. btw
De Krabpaal Palace Elite Snow White van Europet Bernina is de ultieme kattendroom!. Met zijn breedte van 165 cm , diepte van 50 cm en hoogte van 183 cm zal hij het pronkstuk in uw woonkamer zijn. Door zijn 15 cm dikke sisalpalen en wel 5cm dikke bodemplaat staat hij als een huis en kan hij probleemloos de zwaarste katten aan.  

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Er is gebruik gemaakt van 1 cm dik sisaltouw rond de palen, wat zeer sterk is en prachtig oogt. Ook de gebruikte pluche is zo dik, sterk en fluweelzacht dat uw katten zich van adel zullen voelen.

Aan de linkerkant onderin begint het met een bodemplaat van 100x50 cm die 5 cm dik is. Rechts daarvan een heerlijk speel- en verstophuis van 60 cm breedt en 40 cm diep met een uitgang naar boven.

Via de robuuste trap met aan de bovenkant een doorgang of de grote opstap links, kunnen ze eenvoudig naar boven om verder te ontdekken.

Wordt het dan even teveel, is er een enorm plateau van 100 cm breed om even te relaxen of even te spelen met het speeltje aan de linkerzijde. 

Aan de linkerzijde vindt een u een speelhuis van 35 cm diameter, wat een heerlijke uitkijkpost is voor uw kat om zijn personeel in de gaten te houden.

Nu op naar de zijdezachte enorme hangmat aan de rechterzijde. Met een lengte van 55 cm en 45 cm breed, de plek om even te loungen en zich in te nestelen ne tegelijkertijd even te spelen met het speeltje wat rechts hangt.

Wat we zeker weten is, dat katten graag hoog liggen, dus is er gezorgd voor grote ligplekken op een hoogte van 183 cm.  Aan de rechterzijde een ligmand van 45x45 cm met een opstaande rand van 6cm en aan de linker zijde weer een enorm plateau van 100x50 cm. In dit plateau zit een rond gat om doorheen te kruipen of alles beneden in de gaten te houden.

Dit kattenpaleis wordt compleet gemaakt met een heerlijk speeltouw van 70cm lang en wel 5cm dik.

Kleur: Snow White 

Hoogte:     183 cm
Breedte:    165 cm
Diepte:      50 cm
Sisalpalen: 15 cm diameter

Alles aan deze krabpaal is topkwaliteit en afgewerkt met de beste materialen.

Ook verkrijgbaar is de kleur : Beautiful Brown

Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen